Foto bij > 16

Juist. Dus, hier ben ik weer. :'D
Die vakantie waar ik het bij het vorige hoofdstuk over had heb ik wel gebruikt om te schrijven, maar niet aan dit verhaal. Bij deze dus een nieuwe poging om er weer wat meer vaart in te krijgen. In ieder geval sorry en bedankt voor het wachten. (krul)
Zo kort mogelijke samenvatting voor mensen die de draad echt volledig kwijt zijn (wat ik niemand kwalijk kan nemen, hehe)
Marits beste vriendin, Elise, is spoorloos verdwenen. Marit krijgt een vreemd sms'je, net als Elises broer, Simon. Samen vertrekken ze naar het adres dat in het bericht aan Marit stond, dat hen naar een plek in Duitsland brengt. Ze treffen een soort spookhuis aan, waar ze een vrouw tegenkomen die zichzelf een heks noemt en wat onverklaarbare dingen doet met vuur. Ze vluchten, maar besluiten uiteindelijk terug te gaan, want het is hun enige aanwijzing om Elise te vinden. Simons auto rijdt echter zonder hen (of een andere menselijke bestuurder) weg, dus het laatste stuk moeten ze lopen. Ze zijn net weer aangekomen bij het huis.



Hij glimlachte flauwtjes. “Laten we hopen dat heksen niet tegen daglicht kunnen.”

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Butterflygirl

    Oh gosh. Maar hun auto dan

    6 jaar geleden
  • Liara

    Yaay, weer leven hier :'D
    Ergens denk ik dat het bericht van Elise is...
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Yaaay je bent er weer! ;D Ik vind dit verhaal echt geweldig. (:

    1 decennium geleden
  • Plath

    Goed geschreven! snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen