Zoals de mensen die mij kennen wel weten, heb ik een hekel aan sport.

Nou kreeg mijn pleegbroer een maand geleden ineens (volgens hem) een briljant idee. Ik moest of lid worden van de sportschool of een baan nemen.

Nou, mijn pleegmoeder vond het werken geen goed idee, dus ik moest maar naar de sportschool gaan. En nu doe ik dat dus ook twee keer per week. (met frisse tegenzin, zoals mijn pleegmoeder zou zeggen.)

Gister avond ging ik dus weer, deze keer in mijn eentje. (meestal gaan mijn pleegzus en pleegmoeder mee.)

Dus ik begin altijd op zo'n stomme fiets. Na 10 min was ik daar klaar mee en moest ik naar een apparaat genaamd : Leg press. En toen stond er opeens een vet leuke jongen bij dat apparaat! Hij ging me dus helpen. (Hij werkt daar.)

Uit eindelijk moest ik naar zo'n stepmachine. (Die zijn nog eenigzinds grappig.) En ik heb vanaf die machine heel goed zicht op het gedeelte met gewichten dat beneden die machines ligt.

Toen kwamen er steeds leuke jongens binnen lopen en ik had een perfect zicht op ze!!

Dus nu mijn conclusie ; Naar de sportschool gaan als er leuke jongens zijn, is nog lang niet zo erg!!

Xx Risa

Oh ja, mocht je je afvragen waar alle leuke jongens zijn gebleven, het antwoord is : Ze zijn allemaal naar de sportschool!!

Reageer (1)

  • BerryCake

    lol, leuke jongens op de sportschool? Waar is die want dan ga ik er direct heen XD. Nou ja licht eraan of ik het ook leuke jongens vind. Hoe zagen ze eruit? Tell me!!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen