Ik ben er dus net achtergekomen dat Quizlet ook een blog heeft! Wat handig om daar nu pas achter te komen.

Het is vakantie en er heerst luiheid bij mij!
Mijn vriendin Aisha belde me net vanuit Portugal. Ze heeft een keer met een jongen gezoend nouja oké, vervolgens praat ze al een heel jaar met hem op msn. Ik zei je zit gewoon te cyberdaten dat ontkende ze totdat ze het vendaag eindelijk toegaf. Mijn advies: Of je ziet hem in het echt of je stopt met al het contact over internet. Lijkt me handig toch.


Het ergste is nog vorige week belde ze me om 3 uur s´nachts : ´Er is brand in het hotel.´ was haar Excuus. Ik antwoorde o zo vriendelijk. ´Leuk hoor.´ charmant van me. Gelukkig herstelde ik me snel. Ik weet niet wat het is maar iets in de vakanties maakt me altijd een beetje down. Misschien is het om het feit dat ik nooit ergens zin in heb en alleen maar achter quizlet wil zitten. Ik had Aisha ook meegenomen naar Spanje, omdat mijn oudste broer niet meer meemocht dus mijn ouders waren zo lief om mij tegen pure verveling te beschermen. Het was natuurlijk super leuk! Alleen dat is nu ook allemaal weer voorbij. Vanmiddag heb ik nog even een webcam gesprek gehad met mijn andere vriendin Tugce. Ik kon wel huilen zo gelukkig was ik om haar te spreken. Het was eigenlijk heel vreemd, mijn stem schoot helemaal in de hoogte en mijn grijns was niet van mijn gezicht te slaan. Maarja maandag ga ik op bezoek met de trein. In eerste instantie vreeste ik hem verschrikkelijk, omdat ik alleen met de trein moest nu denk je vast alleen met de trein who cares? Hoe eng kan dat nou zijn. Nou dat ga ik je proberen uit te leggen elke keer als ik iets alleen ga doen gaat het altijd volledig mis. Zoals eergister, ik besloot alleen naar de bibliotheek te gaan, ik moest wel want mijn boeken moesten terug en ik had dringend nieuwe leesstof nodig. Maar ik wijk af. Ik stond in de Bibliotheek ik had al mijn boeken verzamelt toen moest ik naar zo´n apparaat waar je je boeken kunt scannen. Eerst sloeg de paniek al toe omdat ik mijn pasje niet kon vinden. Door die plotselingen paniekgolf liet ik al mijn boeken uit mijn handen vallen en kon ik die met een rood hoofd weer oprapen. Fijn ik had mijn pasje gevonden toen kwam ik bij de scanner en scande ik mijn boeken toen stuitte ik al op het volgende probleem er was iets mis met een boek, ik besteede er geen aandacht aan en bleef maar op het knopje drukken tot dat ik gewoon weer verder kon scannen. Ik was klaar had mijn boeken ingepakt bonnetje uitgeprint. Ik liep richting de uitgang tot het alarm begon te gillen. Met vuurrode wangen liep ik naar de Balie en bleek er dus iets mis te zijn met de beveiliging. Hoe geweldig. Volgens mij heb ik het duidelijk genoeg gemaakt over dat Lotte en Alleen dingen ondernemen geen goede samenwerking is. Nou ik was dus bang om alleen met de trein te zijn toen Tugce mijn vriendin vertelde dat Sb, een vriend van haar ook mee ging. Opgelucht belde ik hem op en vertelde dat we samen zouden reizen. Probleem opgelost. Nu wacht ik tot mijn buurmeisje ( geen idee waarom ik haar zo noem ze is 16 en dus een jaar ouder dan mij.) me komt ophalen om de hond uit te laten. Iets wat we bijna elke avond doen. Gewoon bijkletsen.


Nou dit was mijn eerste blog. Enjoy.

Reageer (1)

  • moonlight023

    woooww! wat een ongeluk zeg! xD treinen zijn echt well eng!! alles kan daar mislopen! sins ik met de trein naar school ga heb ik de gewoonte op rondjes te lopen bij een paniek aanval , echt niet fijn =.=

    veel succes nog met je treinen, en is het gelukt?? ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen