Hallo Dirk,
om te beginnen zal ik zo vriendelijk zijn je eigen tekstje te laten staan omdat ik zo nog een beetje blijk van enig respect toon. :Y)
Dan wil ik je nu even kort voorstellen. Jij bent Dirk, je bent eng en een oude man. En ik weet dat jij kleine meisjes zoals Isabel graag wilt pakken en dat mag je niet. Neen, daar is die meid veel te braaf voor en ze heeft trouwens schrik van je. Schaam je diep diep diep. Je bent trouwens niet grappig hoor, Dirkie. Het is zelfs een schande dat jij die naam hebt aangezien je DIRK noemt en die naam is een naam uit Harry Potter, Dirk Duffeling jeweetwel, en dat is dus erg. Triest zelfs. :/ We huilen daar allemaal al dagen en jaren om. (huil) Hopelijk voel jij je nu schuldig en verander je gauw je naam! Dan zijn we allemaal ietsje gelukkiger en dan heeft Isabel minder schrik van je.
En nu ga ik -ik blijf graag onbekend- mijn tekst hier afronden en ik hoop dat het indruk op je heeft gemaakt, Dirk. Want anders weten Fred & George Wemel je te vinden. En dan zul je er niet zomaar van af komen, je kent die jongens hea. (nerd) Het zijn geen katers om zonder leren handschoenen aan te pakken.
Vriendelijke groeten,
Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden². (flower)

Reageer (2)

  • Relax

    Harry Potter hierin blijft uiteraard wel ++!

    1 decennium geleden
  • Relax

    Werkelijk omg? (cat)
    Ik kan me dit niet meer herinneren en maar goed ook!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen