Hoi, Ik ben Vicky
Ik ben gek op paarden, country en alles wat niet bestaat (mystische wezens). Ik zou niet weten wat ik hier moet.
SCHOOL
Sinds dit jaar zit ik in een andere school. Wat blijkbaar negatief is uitgelopen in mn vorige school. Mijn klas is een kleine maar toffe klas. Vijf jongens en vijf meisjes precies goe. Ik ga met de bus naar school en terug, oftewel brengt mn ma me samen met iemand die dicht bij mij woont en naar de zelfde school gaat.
Mn pa werkt als busschaufeur. En soms zie ik hem 's ochtends voor school als ik wacht op 2 klasgenoten. Of soms ga ik na school met hem mee met de bus. Het is heel tof.
Ik ben een echt vaderskindje.
THUIS
mn ouders zijn gescheiden. Ik woon bij mn ma. Mn pa komt soms langs of ik zie hem als hij met de bus rijdt. Mn zusje en oudere zus gaan naar een andere school. Mn klein zusje is 1 jaar en een paar maanden jonger dan mij. Mn grote zus is 3 jaar ouder, maar ze is kleiner. Nou, ja ik ben gwn te groot.
VERSLAVING & SLECHTE GEWOONTEN
Ik ben verslaafd aan quizlet. En ik leun bijna altijd op iemand of iets anders en dat is een slechte gewoonte. Ik ben ook verslaafd aan mijn pc en gsm. En ik maak altijd mijn huiswerk laat en slaap daardoor te weinig.
WIL JE MEER WETEN? Zet een reactie of weet ik veel wat. Lees zeker mn story's en veel plezier!!!!!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen