Dunno.
De titel voor dit blog, omdat ik gewoon geen idee heb wat dit eigenlijk is. xD.
Maar het klonk leuk, dus daarom ging ik dit schrijven. Interesting, isn't it? Over de titel: Dunno, Don't know. Weet het niet. Omdat ik dus niet weet wat dit is en wat ik hier moet typen. Laat ik er maar een soort column van maken. Eigenlijk is Dunno geen slechte titel, het is gewoon perfect. Waarom zal ik eens even uitleggen.

Qua taalgebruik is het misschien geen perfecte titel, immers zal lang niet iedereen hier begrijpen wat ik met dunno bedoel, tot ze dit blog hebben gelezen. Wel past het prima bij de inhoud van het blog. Het was de eerste titel die in me opkwam en gaf me meteen een onderwerp om over te schrijven.

Veel mensen weten vaak niet wat ze moeten schrijven en vullen berichten of lege ruimtes in met nutteloze onzin. Neem een voorbeeld aan mij, of betergezegd, dit blog. Toch is deze onzin niet nutteloos, maar zit er een degelijke logica in.

Dat maakt dit blog tot een werk om te lezen, of alleen vluchtig te bekijken en tot de conclusie te komen dat het geen nutteloze onzin is, al zal het niet de bedoeling van een "blog" in kwestie zijn.
Dat doet er niet toe, dit was mijn "blog". Kijk maar vast uit naar de volgende. ;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen