Op 10 Magneto.

De schurk uit de X-men films series. Mageneto heeft vroeger als mutand in een joden kamp gezeten. Hier ontdekte hij dat mensen vrede wezens zijn. Hij vreese een oorlog tussen mens en mutand. Zelf vind hij dat mensen maar moeten evoluweren tot mutanden.

op 9 Twho-Face.

Harvey Dent was een normale rechter. Hij heeft veel criminelen in de gevanenis geholpen. Op een dag verliest Harvey alles. Zijn halve gezicht wordt verbrand. Hierna wordt hij een brute killer die mensen 50% kans geeft.

op 8 Miles Quaritch.

Kolonel Quaritch leid de missie op een vremde planeet. Hij will een brandstoff van deze planeet hebben zodat mensen gewoon door kunnen gaan met hun technologie. Maar zonder die brandstof zla de planeet uitsterven niet dta hem dat veel uitmaakt.

op 7 Megatron.

Megatron ie een duivelse tramsformer. Hij lied de decepticons. Hij will de aarde bezetten. Hij haat mensen. In zijn ogen zijn het nutteloze wezens en heel erg zwak.

op 6 The Green Goblin.

The green Goblin was eerst een dood normale wettenschapper genaamd Norman Osborn. Door een mislukt experiment werdt teh Green Goblin geboren. Deze technologische schurk is een wrede kiler met gevoel voor humor.

op 5 Scar.

Scar is een gemene leeuw. Hij is de 2de zoon van de koning dus word zijn broer de knoning. Aleen als zijn broer net meer zou zijn dan heeft hij de troon. Maar tot zijn ergernis heeft zijn borer een zoon. Hij moet ze dus beide opruimen.

op 4 Voldemort.

Hij was vroeger bekende als Tom Riddel. deze jong bloeide uit to s'werels meest gevreesde tovenaar. Zijn grootset vijand is Harry Potter. HIj heeft Harry's ouders vermoord toen Harry maar een baby was. Voldemort wil de hele magische wereld over heersen. Voldemort staat bekend als the dark lord of magic

op 3 Darth Vader.

OOit was Anakin Skywalker eeb Jedi. Hij streed voor vrede. Toen hij zich verade volede keerde hij zich tegen de Jeid en werd hij een Sith lord. Vader heeft in een strijd het meeste van zijn lichaam verloren zijn meester schonk hem een robots lichaam. Zo werd hij een brute killende Sith Lord. ookwel the dark lord of the Sith. vaders heeft als vedere doel zijn eigen kinderen vermoorden of aan de duistere kant krijgen.

op 2 Freddy Krueger.

Freddy heeft vroeger rare dingen met kleine kinderen gedaan. De ouders van deze kinderen lokte hem in de val en brande het huis waarin hij opgesloten zat af. Hij is nu een soort kwade geest en valt de nakomelingen van de ouders die hem de dood ingejaagd hebben in hun dromen aan tot ze dood zijn.

op 1 The Joker. (Naar mijn mening de best schurk tot nu toe)

The Joker is een koel bloedige moordenaar. Hij heeft geen doel voor ogen. Hij wil toekijken hoe de werled weg brand. Hij dood mensen met een lacht op zijn gezicht The Joker is een schurk die al 79 bestaat. Hij heeft doodelijke maar dan ook weer lolig. Hij heeft nog niet gevaald hij had altidj een troefkaart achter de han. Met zijn beroemde tekst Why So srious laat hij weten dat het hem niet uitmaakt wat men van hem denkt hij weet toch wel beter.

Reageer (4)

  • TheJoker

    Ja die zijn echt meesterlijke schruken nietwaar

    1 decennium geleden
  • Karube

    Ohh oh oh en The Green Goblin :Y)

    1 decennium geleden
  • Karube

    Magneto, Two-Face, Scar, Freddy Krueger en the Joker _O_

    1 decennium geleden
  • Potterfan

    redelijke lijst alleen is mijn mening bekend..., ik ahd voldemort hoger verwacht...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen