Aangezien niet al mijn goede voornemens voor het afgelopen jaar zijn gelukt, ga ik alweer proberen om de boeken van Tolkien uit te lezen. Ik had er een heel jaar de tijd voor, maar dat boeit niet. Ik had stiekem gewoon geen tijd... En ik had de boeken niet.
Maarja, gelukkig komt er weer een nieuw jaar aan (:
Als ik dat haal in ieder geval...
Maar dat zal toch wel, toch?!
Net als afgelopen jaar, ga ik weer is hoogbejaard worden. Dit jaar ben ik 97 geworden, volgend jaar heb ik gepland om 108 te worden, ookal word ik stiekem in werkelijkheid pas 15. Maar ik val soms al half uit elkaar, dus ik vind het allemaal wel best. Ook ga ik dus die boeken even lezen, ik ga eindelijk de hele serie van North & South af kijken. Misschien dat ik daar morgen al aan begin ofzo... Maarja, ik zie wel wat ik doe. Ook wil ik Black Sheep weer is gaan kijken omdat die film gewoon stiekem best wel awesome is. En ik wil Brokeback Mountain kijken, maar dan moet ik even m'n vader of m'n moeder overhalen om naar de videotheek te gaan. Of misschien hebben ze hem ook in de bibliotheek. Maar dan kost het mij weer geld... Nouja ik zie wel wat ik doe. Tot nu toe ben ik blut. Yaay.
Ik ga Gijs z'n verjaardag vieren, denk ik. Ik ga dan wel gewoon naar 'm toe, of hij het nou leuk vind of niet (:
Ik ben van plan om weer naar een aantal festivals te gaan in de zomer, zoals Wantijpop & Parkpop enzo, want dat is gewoon gezellig. En dit keer gewoon gezellig met allemaal goede vrienden, in plaats van met 2 of 3 vrienden en voor de rest allemaal mensen die ik nog nooit eerder heb gezien. En gewoon zomaar helemaal afgezonderd van de andere mensen zitten, dat was echt stom.
En Londen gaat awesome worden, want daar ga ik met school heen. En misschien moet ik maar is een baantje gaan zoeken. ik heb namelijk geld nodig voor heel veel concerten en festivals. En ik wil naar Sziget in Hongarije, want daar komen allemaal goede bands zoals Iron Maiden en Muse en nog meer.
En tsja, ik heb nu nog maar amper inspiratie voor goede voornemens eigenlijk, dus ik stop maar (:
Cheers !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen