Oke de verveling overheerst hier dus ben ik mn sterren aan het upgraden... Moest alleen nog een blog dus ja.. doe ik dat maar hea!
Ik ga hiervan gwn mijn dag/week/maand/jaarboek van maken.. oftewel.. wanneer ik tijd overheb vertel ik wat er die dag is gebeurt.. en het start: vandaag!:D(wow slim van mij!)

Vandaagwas echt super saai... moest naar school.. ik zat in het lokaal 212 echt super leuk lokaal want het is een duits lokaal en het hangt er vol met posters(1 van TH:D). Enneuhhh ben vandaag ziek naar huis gegaan want ik was helemaal duiselig enzooo dus ja.. toen moest ik naar huis.. movht niet in mn eentje van mn mentorleerling dus heeft een vriend van mn mentorleerling mij naar huis gebracht.. hij is echt tof. en we bleken op dezelfde scouting te zitte.. nja hij was er net vanaf dus ik vertelde hem wat er allemaal was verandert enzoo.. en toen flikkerde ik bijna van mn fiets...(ja ben soms nogal snugger) want alles werd zwart en ik zag niks meer:O en toen heeft hij mij geholpen en me overeind geholpen enzo... en nu zit ik hier thuis me te vervelen en op quizlet:D(dus verveel ik me niet meer)

Nja da was et wel..
Tot de volgende keer... (echt saai dit:O voor julie om te lezen dan hea:P)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen