WOW wisten jullie al dat er een nieuwe wereld tour is gepland, het is al best lang bekend, ik kom er alleen vet laat achter xD

Maarja ik las het daarnet dus op tokiohyve.com, en daar stond dat er 1 concert in Londen, 3 in Frankrijk,en 3 in duitsland waren, dus mijn hoofd maakte al over uren om te bedenken hoe ik in Engeland of duitsland wilde komen, toen ik in de reacties las, dat het artiekel veel te vroeg gepost was en dat er nog veel concerten bij kwamen.
Ik natuurlijk meteen google'en, en ja hoor ook 1 in nederland, ik zit ondertussen te hyperventileren opmijn stoel.

Ik ben pas een beetje fan sinds vorige zomer, en toen bleek dat hij dus dat jaar al in nederland was geweest T-T dus ik heb toen met een vriendin afgesproken, dat als hij naar nederland kwam, ik er hoe dan ook heen ging en haar zou ik mee sleuren xD

Dusss ik meteen naar beneden rennen om me ouders te vragen, en die vroegen natuurlijk of ik dan alleen ging, ik zo van neeeeee, ik ga waarschijnlijk met Carol (de vriendin in kwestie). En me ouders waren toen heel simpel, "dan is het goed" en ze gingen verder met tv kijken o,O meestal zijn ze veel strenger.

Maar goed,ik hol dus weer naar boven met me mobiel, en ik bel Carol meteen op, zij was aan het winkelen. Carol Carol Carol, ik ben even stil, ja... zecht ze dan. MIYAVI KOMT NAAR NEDERLAND!!!!

Nouja alles bij elkaar, ik heb kaartjes en ik ga er heeen, Ik heb er zoooooo een zin in xDDDDD

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen