Ik vind jullie héééél erg lief<333

MorbidbidMisery zei op 10 jan 2011 - 20:53:
Lieve lieve lieve jij,


Je kent me niet, tenminste; dat denk ik. Maar ik las net toevallig je quiz over 2011 en ik moest gewoon erop reageren. Ik kan je natuurlijk gaan vervelen met het verhaal over mijn soortgelijke acties, maar dat doe ik niet. En natuurlijk kan ik zeggen dat ik het snap, natuurlijk kan ik zeggen dat je er wel uit gaat komen, maar dat doe ik niet.



Het enige waar ik je op wil wijzen is het volgende. Dat er op het begin niemand jou omarmde, komt niet doordat jij je niet openstelde. En dat er niemand zich in jouw armen verstopte, komt niet omdat jij ze niet openhield. Je kan jezelf oneindig veel aanpassen om bij de anderen de passen en je in die saaie 'puzzel' te proppen, maar daar zul je nooit gelukkig van worden.



Misschien, heel misschien moet je jezelf niet veranderen, maar moet je iemand zoeken die in dezelfde puzzel past en jou neemt precies zoals je bent. Iemand die je niet vraagt om altijd vrolijk te zijn, te lachen en lol te maken, maar iemand die er voor je is. Die je in zijn of haar armen neemt als je troost nodig hebt en je moed inspreekt als je het zelf verloren hebt, maar die jouw verdriet er ook gewoon laat zijn. Echte vrienden proberen je verdriet niet weg te wuiven, die huilen met je mee.


Heel veel succes en sterkte in dit jaar, want - ook al ken ik je nog helemaal niet goed - ik weet dat je een super lieve meid bent die een mooi leven verdient. Als je ooit iets kwijt moet wat je tegen niemand anders kan zeggen, je mag me áltijd PB'en !


Een dikke knuffel,


xx

~

Ylinaeee zei op 10 jan 2011 - 19:51:
Het voelt eigenlijk vreemd, maar fijn om zoiets te bespreken met iemand die hetzelfde doormaakt als mij, ookal ken ik je niet...



En over dat vertellen, daar heb ik heel lang over getwijfeld. Die vriendin wist al meer van mij dan ooit iemand deed, en daarom heb ik haar alles uitgelegd.

Maar door het liegen over mezelf, ben ik eigenlijk ook een beetje kwijt wie ik werkelijk ben, en op dit moment probeer ik daar achter te komen.


~hier hetzelfde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen