Goede avond mede mensjes. 1x om de weet ik hoeveel tijd kom ik me hier een uitleven over alles en nog wat in mijn miezerig leventje. Weinig mensen zullen geïnteresseerd zijn. Nu ja dit is de beste manier om mij te leren kennen. Want volgens mij ben ik een complex mensje hier. Wel lees hier onder maar hoe het met me gesteld staan.


Ik moet normaal aan Frans werken en een gidswerk voor in Parijs -24 Februari-26 Februari-. Alleen ben ik alles vergeten te maken. Mijn 'partner' is vies pissig op mij. Nu ja mezelf kan ik geen partner noemen ik heb niets gedaan. Eigenlijk heb ik voor een deel de KANS niet gehad! Die ander had alles al klaar toen ik begon. Sorry maar aan mensen die PERSE goede punten willen halen en altijd blokken. Komaan! Het leven draait om meer dan 'leren'. Persoonlijk...ik lees als ik leer.
Nu ja dat is niet het enige. Nu word ik weer onder begeleiding op school gezet. Omdat ik in het echte leven niet durf spreken tegen andere mensen. Ik ben altijd bang en heb faalangst. -dat omdat ik ooit een slecht openbaar examen heb gedaan-. Verder heb ik het niet graag daarover.
Wel ik heb gewoon geen goed punt vandaag te vertellen. Strafwerk. Een tekst helemaal overschrijven. Tegen woensdag. Ik ga zo er eens aan beginnen. Sorry maar gewoon omdat ik een functie op mijn ipod wou uitzetten en hem dan zelf uitzetten. Djezus! Nu ja ik ga eens aan Frans en Geschiedenis beginnen en vroeg slapen. Ik heb veel last van mijn lichaam. Vermoeidheid, pijn aan mijn borstkas bij ademen met momenten, een licht verstuikte pols en op het moment rare steken rechts. En het is geen spierpijn. Terug zo'n warm waterkruik op mijn rug leggen. -Daarom haat ik school nog meer!-


Zo mijn eerste blog waar ik eens mijn hart kan luchten.

-Song: In My Head - Unheardapology

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen