TOKIO HOTEL HATERS


Er zijn van die domme clubjes of Hyves waar Tokio Hotel 'haters' lid van worden. Dat is toch idioot? Waar praten ze dan over? Dat Bill een wijf is? Hoe weten ze dat zo zeker, voelen ze zich tot hem aangetrokken maar willen ze niet toegeven dat ze homo zijn? Slap!

Als je mensen pest omdat iemand fan is/luistert naar muziek van een bepaalde band dan heb je gewoon gen léven!

Ik snap best dat mensen ze niet mogen, ze zijn gewoon anders, en voor sommigen is dat misschien een beetje eng. (A) Maar dat is nog geen reden om ze te háten. Ik wed dat vier op de vijf zogenaamde 'haters' niet eens de moeite hebben genomen om meer dan twee seconden naar een nummer van Tokio Hotel te luisteren.

Misschien verander je wel van gedachte?
Of niet natuurlijk, het hoeft niet persé.

Ik hoop alleen wel dat mensen die dit lezen en Bill, Tom, Gustav en Georg 'haatten', nu wat meer respect hebben. Wij zijn ook mensen, weet je. Dat we naar hun muziek luisteren betekend niet dat we raar zijn.

En nog iets, voor mensen die ze 'meisjes', 'homo's' of 'emo's' noemen, om dat even uit de wereld te helpen:

Zogenaamde 'meisjes' - als je dat vind ben je gewoon blind, kijk goed en zie hun gespierde armen, scherpe kaken en ADAMSAPPELS. Jezus, hebben meisjes dat? Nee.

'Homo's' - misschien zijn ze wel homo.. misschien niet? Wat maakt het uit. De gitarist heeft trouwens honderden meisjes geneukt dus daar hoef je niet van te verwachten dat hij uit de kast komt. De zanger heeft vele malen gezegd dat hij absoluut geen homo is - 'dat zou zonde zijn met al die mooie meisjes die voor me in de rij staan'! En de drummer en bassist.. Tja, laten we dat nu maar aan hen overlaten op wie ze verliefd worden.

'Emo's' - ehm, hallo? 'Emo' is een afkorting van 'emotioneel'. Dat zou je toch moeten weten. Deze jongens zijn absoluut niet emotioneel ingestort of hebben zelfmoordneigingen/gedachtes. Bill wordt meestal 'emo' genoemd. Waarom? Hoe zou jij moeten weten of hij depressief is of niet? Nu zeg je, hij kleedt zich toch als een emo. Dat is beláchelijk, seriously. (A) 'Emo' is geen kledingstijl. Bill was een scenekid, gewoon inderdaad de kledingstijl van de 'emo's', maar zonder de depressiviteit en zo. Nu hij ouder is, is het meer gewoon alternatief. Zijn eigen stijl.

& WIJ HOUDEN VAN ZE ZOALS ZE ZIJN!

Reageer (1)

  • VisualkeiLove

    YAAAAAAAAAAAAAAAY GOED GEZEGT^^ helemaaaaaaaaaal gelijk<3 Mwuahhaahhaah XD Ik houd van th en van jouww^^ XDXDXDXD:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen