Wel, om te beginnen wil ik zeggen dat het de beste avond/nacht van mijn leven was, niet veel zal het kunnen overtreffen.

Shanice en ik zijn rond 16.40h vertrokken hier in Lier, met de trein naar Brussel. Wanneer we daar dan aankwamen, was het zoeken naar de AB.. wat ik erg stresserend vond, aangezien we de zaal niet onmiddellijk vonden. Ik geloof dat we dan rond 18.00h aan de zaal aankwamen, wat betekende dat we nog een uur moesten wachten, wat ik op zich niet zo erg vond. Ik stond facking dciht bij Flyzik, wat op zich al veel heeft te maken met de geweldige avond.
Om iets na 17.00h gingen de deuren dan eindelijk open, waar ik me aan irriteerde was het trekken en duwen om naar binnen te gaan. Shanice en ik werden gewoon meegesleurd, waardoor mijn ticket uit mijn handen viel en ik dus freakte omdat ik bang was dat ik het niet ging terug vinden, wat dus niet het geval was.
Beide voorprogramma's waren echt goed.
Voor Crown Juwel defense was het hun allereerste show, wat best wel cool was en ze waren dan ook echt goed.
Young Guns, hoewel ik al van hen had gehoord, kende ik maar twee nummers, maar heb ik me toch helemaal gegeven tijdens hun show.
Dan eindelijk, de band waar ik echt op aan het wachten was. All Time Low.
Ik kan niet geloven dat ik in dezelfde kamer heb gestaan als zij. Hoewel ik in het begin van het concert een goed zicht had, hoe meer atl naderde hoe meer ik naar achter werd geduwd, wat ik jammer vond want ik zag helemaal niets meer.
Het was echt geweldig, ze hebben alle nummers gespeeld die ik wou horen. Ik heb zo hard geschreeuwd dat na het tweede nummer ik mijn stem al bijna kwijt was.

Alex vind een knuffeltje op het podium, een eendje en begint te zingen.
"I gotta duck, I gotta duck, muthafuckers.." stopt met zingen. "It's not a hit." -Alex.
"You don't know my mom! I know your mom" -Alex wijst naar iemand in het publiek.
"I know your dad." -Jack had ondertussen een rode bril opgezet, in hartjes vorm.
"Hey. You look like Lady Gaga, right now. You look like you were born that way." -Alex.
"I deffinetly have the same size penis as her." -Jack.
"Much like Lady Gaga was born talented and awesome, Jack was born retarded and gay." -Alex.
Jack staat te ver weg van zijn micro om te kunnen antwoorden.
"This song is called Jasey Rae and that was offensive." -Alex.

Wat echt het leukste van de avond was, voor mij dan toch, wanneer we allemaal de papieren omhoog hielden met Loser -Nothing Personalop.
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lgsdpc3ZOS1qb7ihqo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=0RYTHV9YYQ4W5Q3HQMG2&Expires=1298212739&Signature=LbY3maojBQb8OGTQw9ml0J3pT3E%3D
Jammer dat het zo snel voorbij was. Ik wil nog steeds elke keer terug gaan naar die avond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen