oke, tijd voor weer een blog. niet dat iemand die krengen leest, maar toch. het gaat om het principe. oke... de vorderingen in mijn leven... euhm. tja, er is niet veel veranderd. ik heb ontdekt dat ik samen met drie vriendinnen echt gewoon slechte humor heb en ik heb besloten om nu echt harder te gaan werken voor school.

oke. een actueel onderwerp dan. euhm... Justin Bieber. die gast was gisteren in Rotterdam, is dat niet treurig? dat was echt een zwarte vlek op de nederlandse kaart die met alle macht vermedenmoest worden. en wat doen al die kutkoters van 11 jaar die verliefd zijn op die gast?

ze gaan naar Rotterdam

serieus, ik snap het niet. hij heeft wel mooie ogen ofzo, maar kom op. hij is 17, amerikaans, beroemd, je kan hem niet krijgen. en ik zou hem ook niet willen hebben trouwens, maar dat is mijn mening.


oke. nog een actueel onderwerp.
ik vind het echt heel erg lullig voor Japan. ik bedoel, rijk land, welvarend, al die shit, en dan BAM, een aardbeving, instorting van de economie, 10 000 doden als het er nog niet meer zijn, tsunami, kernreactooren, radioactiviteit, noem het maar op. dat is gewoon heel erg lullig. dus mensen, ik vind dat je gewoon wat geld moet storten. niet lullig doen, gewoon je rekening controleren en een keertje snoep van de kruidvat halen in plaats van je Jamin. deal? mooi, dat is dan geregeld.

oke. nog eentje, dan hou ik er mee op.
ik kijk op NU.nl, want ik ben inspiratieloos. en wat blijkt?
in volendam hebben ze een leerlinge verboden om een hoofddoek te dragen

in de eerste plaats vind ik dat gewoon keiharde bullshit. ik bedoel, kom op. homo, bi, lesbisch, christelijk, islamitisch, voetfetisjist, clown, jood, we zijn allemaal mensen op deze aarde wat boeit het jou nou in godsnaam of dat kind een hoofddoekje wilt dragen of niet. als zij dat wilt doen, moet ze dat gewoon doen.
oke, cultuurverschil, bla bla bla, maar misschien is nederland wel multicultureel is dat wel eens in je opgekomen? met je kaasmartken en je klompendans. dan vind ik de jappaners toch leuker, zij hebben ten minste kimono's. nou ben ik opgevoed met ouders die het woord Racisme gewoon niet un hun woordenboek hebben staan. dat krijg je mee, ik heb dat ook. maar dan nog mensen, achter Cultuur zitten allemaal mensen die stiekum gewoon heel veel op elkaar lijken. dus hou elkaars handjes vast, ga bij een kampvuur zitten en zing kum ba yah, bitch.

Reageer (1)

  • PickIe

    Oke, ik zag de titel en ik dacht neeeee... niet over Justin Bieber. Maar het valt gelukkig mee.;)
    Verder wil ik even zeggen dat ik het best wel met je eens bent.
    Én als je even zegt als er weer een opstaat, ga ik ze weer lezen.:Y)

    PS. :Y) <-- Die is gewoon heel leuk.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen