Helleuw (:

De meeste mensen op Quizlet zijn al aardig bedreven in het maken van plaatjes voor hun story maar sommige mensen hebben er ook moeite mee.

Ikzelf maak ook de plaatjes voor mijn eigen story's en vind het echt super om foto's te bewerken. Ik beleef er echt heel veel plezier aan dus ik dacht: "Waarom niet mijn plezier delen?" Wat ik dus bedoel is dat als je een plaatje voor je story/quiz/gedicht/etc. nodig hebt, help ik je daar graag mee.

Als je een foto nodig hebt voor je story of wat dan ook, stuur me dan een mailtje naar:
CherryXMoon@gmail.com
Vertel me:
Wat de titel van je story is,
De intentie van het verhaal (is het vrolijk of juist verdrietig?)
Of je je naam of initialen op de foto wilt,
Hoe groot de titel en/of de naam moeten.
Als je al weet welke foto je hebt die je wilt gebruiken, stuur die dan ook mee. Heb je een voorkeur voor een bepaald lettertype en/of kleur van de tekst, heb je een idee over het kleurgebruik of wil je je juist dat het een zwart-wit/sepia foto word? Just tell me! Hoe meer je je ideeën stuurt, hoe breder mijn beeld word over hoe je je foto wilt hebben.
Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet echt een idee hebt over wat en hoe. No worries! Stuur me gewoon de titel en je naam en ik zal zelf iets mooi's voor je proberen te maken (:
Als je me mailt, laat dat dan voor de zekerheid ook even weten in een PB of in een reactie onder dit blog.

Xo CherryXMoon

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen