Gegroet Laura,
ik heb je wachtwoord op een vreemde wijze verkregen, namelijk een privé-bericht van jou. Vet vreemd. Maar ik ben vreemd, dus nu ga ik bij je slijmen want dat doe je met dit soort dingen.
TOEN IK JOU ONTMOETTE, had je rood haar! En je had heel vaak een soort turquoisen (?) broek aan bij Musical. Ténzij jij dat niet was. En toen weet ik niet meer wat gebeurde want toen deed je drugs in mijn drankje en nu BOEM zijn we 3 of misschien 4 jaar verder en zit ik hier op de bank dit te typen.
Maar ik hou van je! Ja, echt waar. Omdat ik met je kan praten en je ook luistert, maar ook omdat ik heel hard met je kan lachen. Vooral omdat je mijn hond Wietje noemt. En ook gewoon omdat wij heel erg sexy zijn en plezier hebben om snorren. Eigenlijk spreek ik je maar weinig maar als ik met je praat, oftewel typ want ik zie je ook niet veel, dan is het gewoon vertrouwt. Je bent echt een hele goede en dierbare vriendin voor me, op wie ik kan rekenen, zelfs als je schaamhaar verzamelt. Ik kraam weer onzin uit.
Babe, ik geef heel veel om je, dat weet je natuurlijk, maar ik denk, zeg 't nog even. Ik hoop dat als we later ouder zijn, onze kinderen elkaar kunnen vervelen terwijl wij stomme dingen doen met onze rollators, ookal hebben we die eigenlijk gestolen van een oude vrouw. TE LANG WORD DIT.
Laura, ik heb jeuk aan mijn nek, wacht. Ok, buiten dat, ik hou heel veel van je en wei sijn foor alteid (; doei sjattepoemelke<3
HEEL GROOT KOESJA, VAN DJOEWARA.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen