Mmmm pff weer een saaie dag op school. Maak er dan wat van zegt mijn moeder dan. Ik zucht weer en terwijl ik weet dat ze eigenlijk wel gelijk heeft.

Want weet je. Ookal word je gepest of haal je alleen maar slechte cijfers op school. Maak er toch wat van. Gebruik je fantasie. Gebruik je hersenen. Gebruik de herinneringen uit het verleden. Misschien ben je bang voor de toekomst. Alles wat je wijs word gemaakt. Het einde van de wereld. Het einde van je familie.

Ik heb ooit na de vakantie zitten huilen omdat ik had gehoord dat de wereld zou ophouden met bestaan over een maand. Dat ik nooit meer op die heerlijke plek zou komen. Misschien ben je bang voor de toekomst omdat je bang bent voor de reacties van anderen. Dat is namelijk zoiezo iets wat ik heb. Iets wat ik heb..

Een iemand die ik ken was ooit bang om met zijn zus en de vriend van zijn zus naar de bioscoop te gaan. Ik weet niet waarom. Ik heb gezegd. Dat is leuk. Maak het leuk! En als het niks word kan je het altijd op nieuw proberen bij andere mensen. Je kan niet eerst beslissen over hoe het zal zijn voordat je het zoiezo hebt geprobeert.

Soms heb ik het gevoel dat niemand mij begrijpt. Alsof ik iemand ben die hier niet thuis hoort. Ik vecht tegen mezelf in me hoofd. Misschien moet ik niet zoveel fantaseren. Of juist wel. Ik heb geen flauw idee.

Reageer (3)

  • NarutoPerv

    Hm, ik raad je aan om juist wel veel te fantaseren, dat doe ik ook. Het helpt wel.En misschien klinkt het raar, maar in fantasie zit veel meer waarheid dan je op het eerste moment denkt.
    Ik ehm moest niet huilen om dat over de wereld, maar dat was omdat ik wist dat dat niet zou gebeuren. Als ik dat niet zeker wist was ik denk ik ook wel bang geweet.
    Maar echt, veel fantaseren, dat is goed voor je ^^

    1 decennium geleden
  • christian14

    ik weet wat je bedoel gast heb ik ook vaak grapig ik moest ook huilen,toen iemand zei dat de wereld er niet meer zou zijn over een paar manden xD

    1 decennium geleden
  • endoflove

    wauw,alweer iets wat we gemeen hebben,bro.
    Ik begrijp je totaal;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen