Ja iedere vrouw zal het wel eens mee gemaakt hebben. Af en toe kun je ze wel achter het behang plakken. Is dit bij jou niet het geval dan kun je beter stoppen met het lezen van dit stuk. Want veel beter wordt het er voor onze kerels niet op.

Jongens heb je in vele verschillende soorten en mate maar we gaan gewoon het rijtje af. We beginnen met de player. Iedereen kent dit type jongen wel. Zoent elke week een ander meisje (het liefst meerdere op een avond) en gaat er niet vanuit dat meiden soms ook nog wel een tikkeltje gevoel kunnen hebben. En het woord gevoel komt bij deze boy niet in zijn woordenboek voor. Helemaal frustrerend is het dat als wij vrouwen eens met twee jongens op één avond gaan dan zijn wij meteen gepromofeerd tot het fenomeen slet maar als de boys er meerdere op een avond hebben zijn ze “stoer”. En verdienen aanzicht van hun “manse” vrienden.

Dan hebben we nog de ik-hou-wel-van-je-maar-wil-toch-vrijgezel-blijven jongen. Dit is een erg lastig type. Als je deze voor je wilt winnen moet je erg je best doen als vrouw zijnde. Ook zijn deze jongens erg goed in het vreemd gaan. En dan niet snappen waarom je zo boos bent want ja ik heb toch niet verkeerd gedaan? Kijken je één keer aan met hun honden ogen en knipperen één keer en wij dames zijn over (hopen ze).

En dan zeggen ze ook nog dat wij meiden roddelen en meteen onze vriendinnen opbellen als er iets gebeurd is. Oké dit kan ik natuurlijk niet geheel ontkennen al mijn vriendinnen weten wel hoe de jongen waar ik voor het laatst mee geïnterfaced heb zoent, maar jullie mannen kunnen er ook wat van hoor. Op het voetbalveld hoort gevoetbald te worden maar wat jullie er af en toe doen weet ik ook niet hoor. Dat verklaart wel het feit dat er af en toe onnodig tegendoelpunten vallen. Maar ik snap gerust wel dat alle “chickies” van de avond tevoren even uitvoerig van onder tot boven besproken moeten worden. En als 90 minuten niet genoeg is dan nemen we het momentje van samen onder de douche staan toch ook nog even mee! En mocht dat nog niet genoeg zijn (of mocht de voetbal wedstrijd per ongeluk afgelast mogen zijn vanwege het slechte weer), dan hebben we altijd het zuipmomentje in de sportkantine nog. Om alles even uitgebreid bij je “matties” op tafel te leggen. Ja jongens wij kunnen roddelen maar bij ons verschijnt het verhaal nooit in het plaatselijke suffertje (en nog steeds noem ik geen namen )

En dan vraag ik mij af: waarom blijven de foute jongens nou nog steeds zo leuk? Ook nadat ze 10.000 keer voor je neus met een ander hebben staan zoenen. Waarom zijn die nou zo interessant? En waarom loop ik nou nog steeds niet tegen die droomboy aan? Want ja laatst heb ik moeten vernemen dat de droomboy jou tempo aanhoud met hardlopen. Dat is dus al punt één we lopen nooit samen hard. Hij komt je ophalen bij school met zijn auto. Punt twee hij heeft geen auto. Hij maakt tijd voor jou, punt drie dat vertikt hij. Ja waarom blijf je hem dan nog steeds zo leuk vinden. Vragen ze je zijn positieve punten op te noemen dan kom je niet verder dan vier maar het rijtje negatief is twee a4-tjes lang.

Nou mensen ik wacht nog steeds op de prins op het witte paard. Oké witte fiets/brommer/scooter mag ook! Ik ben bang dat ik nog wel even mag wachten. Maar ze zeggen altijd DE VOLHOUDER WINT!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen