Zaine zei op 17 juni 2011 - 23:20:
Thihihi, ik weet hoe belangrijk het is om iemand te hebben die je steunt (vooral bij verhalen). Ik steun je graag ^^ ! Je bent ook zo ontzettend lief <3 Serieus, ik ben blij dat jij One Direction kent & dat ik One Direction kent & dat ik je heb leren kennen (:


Hooligan zei op 29 juni 2011 - 18:50:
Ik voel me een stalker en een doorgedraaide fan; ik heb deze dag doorgebracht met het lezen van al je verhalen. En conclusie: je schrijft echt zo geweldig!
Ik denk ik zeg het je even, haha.

always zei op 3 juli 2011 - 19:42:
waarschijnlijk besef je het niet,
maar al je stories zijn zooo geweldig!
& ze helpen me er echt bovenop en maken me opnieuw totally happy!
lots of love for you! <333


Madre zei op 15 juli 2011 - 20:59:
Okay, als ik jou was zal ik echt wat met je talent doen. Ik weet zeker dat je heel ver zal komen met jou talent, echt. Hoe jij schrijft is gewoon prachtig, en de verhalen van jou zijn niet normaal orgineel. Doe wat met je talent, echt. Ik bewonder jou schrijfstijl echt. Je brengt de spanning echt goed in je verhalen!

Zaynmalik zei op 15 juli 2011 - 21:37:
Je verhalen zijn echt niet normaal eh, ik wou echt dat ik zoals jou kon schrijven ;$ En echt alle stukjes kan je schrijven! De vrolijke, droevige en de seksscenes, ik bewonder het echt ! Door jou verhalen vind ik Harry Styles nog leuker, mooier, sexy-er. Ik weet nier hoe het komt maar je schrijft echt magisch ! x

TessaStyles zei op 31 aug 2011 - 5:11:
Wauw mag ik even zeggen dat ik vind dat je supergoed schrijft?
Ik las net Misery, en ik moest gewoon bijna de hele tijd huilen zo mooi geschreven vond ik het.
mijn ogen doen er nu zelfs pijn van (of dat komt omdat ik moet gaan slapen rond dit tijdstip...)
Je moet later echt iets gaan doen met je sshrijftalent!
Ik hoop dat je nog veel verhalen gaat schrijven haha
xxxxx Tessa

Glameow zei op 9 sep 2011
Ik hou van je! <3 En demn, wat maak jij me altijd gelukkig met je verhalen. Ook al lijken ze vaak heel erg op mijn harde realiteit en raken ze me vaak echt tot diep in mijn ziel, toch zou ik nooit zonder willen. X

Ik ben blij dat je mijn mening waardeert, hoewel ik nooit wat zinnigs zeg aangezien ik alles wat jij doet perfect vind. En ik zeg dit soort dingen niet makkelijk, zeker niet wanneer ik het niet meen; maar je bent echt veel voor me gaan betekenen en ik geef echt om je. En ik hoop dat je beseft dat ik bereid ben ieder moment van de dag - of nacht for that matter - voor je klaar te staan. Hoewel nog nooit is gebleken dat je dat nodig zou hebben. Dat is iets wat ik zo aan je bewonder, ik heb je echt nog nooit iets negatiefs horen zeggen of horen klagen, unlike me. Maar wat ik me soms afvraag: is jouw leven echt zo perfect als het lijkt? Ik hoop het echt voor je, maar in mijn ogen bestaan fairytales niet, dus dat zou moeilijk te geloven zijn voor mij.. X

Glameow zei op 16 sep 2011 - 23:42:
Ugh, you did it again, you made me cry. Waarom heb jij toch altijd speeches en stories die me zo aangrijpen? Nou, dat kan eigenlijk ook wel aan mij liggen, a little over-emotional over here. Ik wilde haast al zeggen dat je dit niet hoefde te doen zodat ik me beter zou voelen, maar uit ervaring weet ik dat mensen dat slecht oppakken. Als ik zoiets zeg denken mensen vaak dat ik hun woorden in twijfel breng, maar dat is dan echt niet de bedoeling. Ik ben alle liefde en aandacht gewoon niet gewend. Maar ik hou van jouw liefde en aandacht, Anke, echt, dat betekent zoveel voor me. En ik hou van jou.

BakerStreet zei op 26 sep 2011 - 20:19:
NEWSFLASH



Op de avond van zondag, 25 september 2011, bleek de wereld eventjes stilt te staan. Wanneer Naomi Nunes (15), na een hele wereld in Roemenië te hebben gezeten, eindelijk terug zichzelf inlogde op haar MSN-adres, wist ze niet wat te zeggen. Ze wilde Ankde De Cock (15) zo veel vertellen. Over hoe hard ze haar gemist heeft, hoe blij ze is dat ze terug is, hoe hard te haar gemist heeft, hoe blij ze is met de vele deeltjes die ze mag lezen van De Cocks geweldige verhalen en hoe lang ze haar gemist heeft.

De hele wereld was ontroert door de emotionele terugkomst van Naomi Nunes, omdat ze eindelijk haar geliefde Q-bff'tje, Anke, terugzag.



(nn) in Desselgem, 27 september 2011

Nightlock zei op 18 okt 2011 - 6:30:
Hartelijk gefeliciteerd, lieve, lieve schat! God, wat zou ik graag gekomen zijn vandaag, al was het maar om je een fijne verjaardag te wensen. En geloof me, als ik hier niet vast werd gehouden in dit ziekenhuis, dan was het me ook gelukt. Ik weet nog niet hoe, maar het zou me gelukt zijn. Dat verdien je gewoon, love, en het spijt me dat ik er niet kan zijn. Je wordt maar één keer in je leven zestien, dus zet alsjeblieft voor één dag al je zorgen opzij en geniet er gewoon van. Je verdient het, darling. Ik hou van je. <3

IVEGOTSTYLES zei op 13 nov 2011 - 0:28:

Ik wou gewoon even zeggen dat je een geweldige schrijfster bent. Je lijkt me heel onzeker, en volgens mij ben je vaak teleurgesteld in jezelf, maar dat moet je niet zijn. Je hebt er geen elke reden voor. Ik ken je misschien niet goed, maar aan je verhalen kan ik zien dat je een geweldig meisje bent. Je laat mensen huilen met je schrijfstijl, inclusief mij. Door jouw verhalen, kan ik even ontsnappen aan de realiteit. Alleen al de prologen, eerste hoofdstukken of trailers van jouw verhalen, doen mij verdwijnen. Jouw verhalen zijn beter dan alle boeken die ik ooit heb gelezen, en dat zijn er héél veel. Jij bent een inspiratie voor me, een geweldig meisje wat ook nog eens geweldig kan schrijven. Een prachtig meisje, wat te onzeker is over zichzelf. Alsjeblieft, besef dat je een geweldig, lief en amazayn meisje bent. Dat je genoeg pluspunten hebt, die je perfect genoeg maken. You're being you, and thats what makes you beautiful.





Reageer (1)

  • ineverboven

    Oh wat leuk, ik sta er bij ! Fijn dat je myn reactie leuk vindt. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen