Phantasion: Phantasions zijn wezens waarvan er maar één tegelijk op de wereld is, zodra die ene dood gaat word er onmiddellijk een nieuwe geboren, ergens op de wereld. De Phantasion is het meest krachtige wezen op de wereld, hij heeft de controle over elk magisch wezen en kan behalve hun enkel te besturen ook in hen veranderen, en kan alle vier de elementen besturen.

Xypothiko: Dit wezen is een Grieks dinosauriër dat in het water leeft, vergelijkbaar met het monster van Loch Ness.

Transolfamia: Zijn wezens die vooral bij het vrouwelijk geslacht voorkomen, wanneer er een mannelijk wezen word geboren word hij vrijwel meteen vermoord of gehouden als slaaf. Na hun derde levensjaar, worden de vrouwelijke transols ergens weggebracht maar door de sterke zuster band vinden ze de groep al snel weer terug. Deze wezens hebben de kracht om zich te transformeren in alles wat ze willen. Ze jagen op mannen, paren met hen en vermoorden hen daarna. Wanneer ze verliefd worden op een mens moeten ze een speciale steen vinden en die zich voor altijd bij zich dragen om haar krachten te behouden anders zal ze niet meer dan een normaal mens zijn.

Umbra: Dit komt alleen bij het mannelijk geslacht voor en deze mannen hebben een perfect lichaam: gespierd, slank, lang, sterk, snel. Ze lijken veel qua lichaam om de mensen. Alleen is er één uitzondering: hun gezichten deze lijkt erop alsof het zwaar verminkt is met alle littekens, puntige tanden, zwarte katachtige ogen. Ze dragen een wit masker omdat ze toen ze zich ooit tussen de mensen begaven ze verstoten werden. De meesten ontwijken mensen maar sommige hebben zo'n haat voor de mensheid ontwikkeld dat ze, ze expres opgaan zoeken en vermoorden, meestal nadat ze hun gezicht verminkt hebben.

Lamia: Is een vrouwelijke demon, ze ontvoerd kinderen om ze vervolgens te martelen en ze daarna op een gruwelijke wijzen te vermoorden. Deze wezens stammen af van de Griekse godin die bemind werd door Zeus die, nadat Hera haar van haar kinderen beroofde, waanzinnig van verdriet en woede werd en zelf op kinderen van anderen ging jagen. Alleen h ad Hera één dochter over het hoofd gezien die de zelfde 'gaven' kreeg die haar moeder nu bezat, deze gaven gaat steeds verder door in de familie.

Sarifay: is een vrouwelijke verleidster die mensen lokt aan de hand van haar uiterlijk en haar zang. Als je gelokt word ben je ten dode opgeschreven, als haar prooi word je gelokt naar een rivier of meer, ze zorgt dat je erin gaat en stikt & verdrinkt zodat ze je vervolgens zonder moeite kunnen opeten.

Empire: Een Empire begint altijd een groep met andere Empire's. De vrouwen vechten om de hoogste rang, inplaats van de mannen. Waneer een vrouwlijke Empire een kind verwacht, dan is ze gevaarlijk. Ze kunnen zelfs medi Empire's doden. Empire's zijn ook heel sterk, snel en prachtig. Mannelijke Empire's drinken dierenbloed, vrouwlijke mensenbloed. Ze worden 500 jaar, maar blijven er altijd jong uitzien. Wanneer een mens zich tussen de Empire's begeeft worden ze als een soort drugs tot hen aangetrokken.

Feary: Is een mengeling van een vampier, mens en elf, ze zien er sprookjesachtig uit en zijn redelijk klein. Ze dragen altijd een lange witte jurk en hebben stuk voor stuk blonde krullen die tot aan haar onderrug rijken. Ook hebben ze onnatuurlijke kleuren ogen. Ze besturen de natuur, elke Feary kan wat anders besturen, de een zorgt voor onweer de ander weer voor de mist. Ook kunnen ze mensen en dieren hypnotiseren en hen dingen opleggen.

Sangaliër: Ze zien eruit als een mens maar houden van mannenbloed. Door hun uiterlijk worden ze aangetrokken tot de Sangaliërs en worden vermoord door een simpele draai van de nek. Door een pact met de duivel door de eerste Sangaliër is dit nu erfelijk aan gaat het van dochter op dochter. De oudste Sangaliër bepaald wanneer de volgende de kracht krijgt die gevolgd word met de dood.

Estragon: Ze worden de Kinderen van de Rozen genoemd. Ze zijn lang, rank, sierlijk en gemakklijk te herkennen door hun felrode haren, groene ogen en puntige oren. Door middel van magie zijn ze ooit geschapen uit de rozen. Ze zijn sneller en sterker dan gewone mensen, en om hen heen hangt altijd een zalige rozengeur. Wanneer ze boos worden groeien er overal uit hen lichaam doornen van 15 centimeter, wanneer ze boos zijn kunnen ze alle planten besturen.

Siwaflora: de vrouwelijke Siwaflora's hebben een groengloed over hun huid wanneer ze in het licht staan. De mannen hebben dit enkel bij hun ogen. Ze hebben elk ook de kracht om een deel van de natuur te besturen.

Nangol: Is een demon die er als een mengeling van een engel en fee uitziet. Ze veranderen wanneer ze in het maanlicht staat van lief en schattig naar een bepaalde emotie dat ze voor het transformeren hadden. Deze gaven gaat van familie op familie, dochters op dochters.

Heks: deze wezens zijn alleen vrouwen en de gave gaat over op hun dochters, hoe langer deze lijn is, hoe sterker de kracht van de volgende heks, de enige manier om een heks te doden is door een kruis te tekenen op beide handen en daarna in vuur te steken op de brandstapel. In de tijd van de middeleeuwen wist een enkeling dit maar en werden daardoor de heksen niet gedood, alleen maar in as veranderd maar wanneer iedereen van de brandstapel weggelopen was, kwam ze weer tot leven.

Nickyathia: zijn vrouwen die via hun adem in iemand te blazen kunnen vermoorden of hun wil op te leggen. Bij het moorden van mensen of andere wezens beginnen de slachtoffers te trillen vervolgens vallen ze neer en beginnen ze te braken. Hun ogen puilen uit en ze krijgen verschrikkelijk hoofdpijn. hun keel word als het ware afgesneden. Het hart pompt langzamer en vlak daarna zijn ze dood. bij het wil opleggen verwijden de pupillen voor enkele secondes daarna, doet hij wat word opgedragen vervolgens gaat hij weer vrolijk verder met zijn leven vergeet hij wat er is gebeurt, maar meestal vinden de Nickyathia's hen weer en vermoorden hen alsnog. Deze gaven kan alleen worden door gegeven tijdens de volle maan in de maand oktober. Ze moeten hun wil opleggen, en zeggen dat zij de gaven krijgen. De overgang van mens naar een Nickyathia is pijnlijk, maar meestal word je er door heen gesleept door de oude die je het uitlegt. Wanneer de oude haar krachten verliest word haar ware leeftijd zichtbaar. Wanneer de nieuwe haar krachten blijft zal ze voor altijd eruit zien zoals ze bij de verandering was.

Deze wezens zijn deels ingevuld in dit topic jullie kunnen nog steeds rollen in blijven vullen, hoe meer hoe beter.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen