1
Alison werd meermaals door dezelfde jongen letterlijk en figuurlijk gebroken. Maar wat als haar liefde voor hem is nog altijd niet is verdwenen? Hij kwetst haar steeds opnieuw door vreemd te gaan. Ze kan het niet maar aan en verhuist naar de andere kant van de wereld. Maar wat ze hem 2 jaar later toevallig tegenkomt?

2
Juliet haar wereld stortte in 2 seconden in. Ze had een had alles waar ze van droomde; de jongen waar ze zo lang van droomde, haar vriendinnen om haar heen ... Maar een tragisch ongeval maakte daar een einde aan. Al haar herinneringen zijn verdwenen en haar onderlichaam is verlamt. De dokters zeggen dat ze nooit meer zo kunnen lopen. Is er hoop? Zal ze ooit weer lopen of nog beter krijgt ze ooit haar geheugen terug?

3
Damen en Rose waren perfect samen, ze konden niet zonder elkaar. Maar ze struikelen constant over dezelfde struikelsteen; hun ouders. De 2 families zijn aartsvijanden. Ze konden altijd wel stiekem afspreken, maar het werd moeilijker en moeilijker doordat de ouders hun kind meer in de gaten hield. Op een dag ontdekken hun maandenlang geheim en verbieden hun kind om elkaar nog te zien. Wat gaan ze hieraan doen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen