25/07/2011

Bang, zo bang.. Ik wist niet dat ik zo vatbaar was voor horrorfilms. Ik heb altijd wel een dapper karaktertje gehad, maar wachten tot iets gebeurd, dat kraakt iedereen.

Ik ging zoals gewoonlijk naar boven, om te gaan slapen. Niemand was nog beneden. Omdat mama ook al gaan slapen was, smokkelde ik mijn laptop mee naar boven, anders zou ik hier nu niet kunnen schrijven.

Voor ik alle lichten uitdeed begon Mupped, mijn zus haar cavia heel hard te piepen. Hij piept alleen als hij eten ruikt, of het vrouwtje, die op mijn kamer slaapt. Maar hij piepte echt uberhard. En ik had geen idee waarom. Het maakte me alleen maar bang. Op mijn kamer ging ik zoals gewoonlijk op mijn bed zitten om nog wat te sturen naar mijn vrienden. Opeens hoorde ik Mupped weer enorm luid piepen.
Ik hoor mama haar deur opengaan, ze komt mijn kamer binnen, om toch maar eens te vragen of ik alle lichten uitgedaan had. Volgens mij had ze de cavia ook gehoord, en vroeg het daarom. Mama verliet mijn kamer, en ik hoorde hoe ze haar deur sloot.
Daarna hoorde ik mijn klink kraken, waarop ik de volgende 5min heel nauwkeurig keek of ze open ging of niet.
Weer even later hoor ik de stoelen in de woonkamer verschuiven, en weer de cavia piepen. Ik denk dat mama naar beneden ging, maar waarom hoorde ik dan daarnet haar deur nog sluiten?
2 seconden geleden hoorde ik autodeuren dichtslaan. Ik heb mama nog steeds niet naar boven horen komen.

Morgen schrijf ik hieronder hoe het is afgelopen. Of niet ? :(

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen