Made By Astrid:
Naam: Julia
Achternaam: Hampton
Leeftijd: 16
Karakter: Ze is vrolijk en energiek. Ze is altijd in staat om een lang stuk te gaan hardlopen, haar conditie is heel goed, en ze maakt snel vrienden. Ze is totaal niet verlegen en kan met iedereen lachen.
Uiterlijk (beschrijving+foto): Julia
Julia heeft vuurrood haar, maar niet van zichzelf. Haar eigen haarkleur is donkerbruin, maar omdat dat haar niet staat verft ze het al heel lang felrood. Haar ogen zijn donkerbruin. Haar kledingstijl is wat stoerder, bijvoorbeeld een skinny jeans met een strak shirt met print of een tuniekje, en vooral veel sieraden. Het liefst draagt ze Vans, All Stars of slippers.
Hobby's: hardlopen, fitness, dansen, zingen, feestjes.
Houd van: de kleur rood, hardlopen, feesten, zingen, haar blackberry
Houd niet van: ruzies, de winter, hoofdpijn, lege batterij (blackberry, iPod), mensen die snel zeuren over een pijntje
Familie: Moeder: Elizabeth Hampton (44 jaar oud). Vader: Richard Hampton (45 jaar oud). Zusje: Ashley Hampton (12 jaar oud).
Beste vriendin: Roxanne - Kimberly (Melody komt nog)
Relatie met/Crush op: Geen relatie, crush op Kendall Knight
Extra: Neuspiercing sinds haar 13e. Heeft een Suzuki Alto



Made By Demy:
Naam: Roxanne
Achternaam:Verkaik
Leeftijd: 16 (17 ligt aan welke we gaan doen..)
Karakter: Roxanne is een lief en zorgzaam meisje, ze heeft altijd al mensen willen helpen ze kan tegen kritiek maar heeft echt een hekel aan rasitische mensen. Staat open voor andermans problemen je kan haar vertrouwen, ze is openhartig tegen anderen.
Uiterlijk (beschrijving+foto): Roxanne
Roxanne heeft rood haar van haar eigen, zelf heeft ze een heel lichtte huid waardoor ze niet lang in de zon kan want ze krijgt veel sproeten op haar gezicht en verbrand dan. Ze is ongeveer 1.68 ze is best wel klein. Zelfs draagt ze nooit hakken alleen maar sneakers en soms simpele ballerina's
Hobby's:Roxanne houd van dansen en ze speelt de piano en kleding ontwerpen.
Houd van:Musziek,Dansen. Ze houd superveel van haar moeder en zus.
Houd niet van: Mensen die vooroordelen.Pesters en houd echt helemaal niet van horror films.
Familie: Haar moeder is Duits, Haar vader is Amerikaans ze is de zus van Kimberly Nickelsonn
Beste vriendin: Kimberly, Julia (Melody komt nog).
Relatie met/Crush op: Heeft al en hele lange tijd Crush op Carlos Pena Jr
Extra: Roxanne heeft een aantal danswedstrijden op haar naam staan kan daardoor heel erg geweldig dansen en kan hele goeie danstruc's Ook is Roxanne snel bang voor dingen die met bloed,dood en ongelukken te maken hebben omdat ze vroeger haar beste vriend was verloren in een autoongeluk waar zij bij zat.


Made by kimberly:
Naam:Kimberly Anna Victoria
Achternaam: Nickelsonn.
Leeftijd: 16 Jaar.
Karakter: Kimberly is af en toe een regel rechte Bitch, maar als je haar eenmaal leert kennen is ze best wel onzeker. Op liefdes gebied, faalt ze al helemaal. Ze is te verlegen om een jongen die haar leuk lijkt aan te spreken! Omdat ze zo weinig zelf vertrouwen heeft. Ze vindt alles niet goed aan haar zelf, ze is lelijk! Maar hoe vaak mensen haar wel niet zeggen dat ze een model kan worden, ze gelooft het niet.
Voor de rest ze kan helemaal niet stil zitten, moet altijd wat te doen hebben. Plagen daar is ze een van de beste in, allemaal flauwe grappen haalt ze uit met haar vriendinnen, zo erg af en toe dat Roxanne zich zelf opsloot in haar kamer dat haar niks kon overkomen.
Uiterlijk (beschrijving+foto):Kimberly Anna Victoria Nickelsonn Kimberly heeft lang zwart haar, maar haar eigelijke kleur is lichtblond, maar omdat ze zich zelf er hoerig uit vond zien, verfde ze haar haar zwart. Kimberly heeft een navelpiercing, en ze draagt het liefst skinny jeans met een sweater. Ook is ze helemaal weg van All Stars en Vans. Veel sierraden draagt ze nooit, maar riemen met studs, en handschoenen komen wel vaak uit de kast. Ze is winkel verslaaft, en heeft daarom elke maand geld te weinig en daarom werkt ze als krantenbezorgster, oppasser, honden uitlaatster.
Hobby's: Shopping, texting(ze heeft een Nokia E6), practical jokes bedenken, tekenen, en vooral veel schrijven gedichten en verhalen.
Houd van: Honden,(ze heeft er zelf ook een pug: Muffin)en een konijn: Luna, Muffins en Cupcakes, Piercings en Tattoo's, Bullet For My Valentine, Festivals en concerten, Bioscopen!
Houd niet van: Mensen die stoer doen, meisjes met te korte rokjes, BlackBerry's(sorry Astrid), katten.
Familie: Vader: Thomas Nickelsonn, Moeder: Willemijn Verkaik, Zus: Roxanne Verkaik, Hond: Muffin, Konijn: Luna, Hond van Roxanne Husky(wit): Fiyero.
Beste vriendin: Roxanne, Julia. (Melody komt nog!)
Relatie met/Crush op: in het begin net zoals Roxanne op Carlos, maar omdat hij met Roxanne flirt, gaat ze bij Logan uithuilen en krijgt dan langzamerhand meer gevoelens voor hem!
Extra: Kimberly kan heel goed zingen, en is al eens samen met Roxanne het voor progamma van: Chris Colfer! geweest, en hadden een platencontract gehad als Kimberly niet zo verlegen was geweest. Daar heeft ze training voor gehad, maar het ging niet over. Die ene avond met het voorprogamma, had Rox haar moed ingesproken, en toen ging het wel een beetje.

Reageer (1)

  • Elevate

    Naam: Tess
    Achternaam: McGregor
    Leeftijd: 17
    Karakter: Eigenlijk is Tess McGregor het simpelste meisje die je kan kennen. Ze is duidelijk met haar woorden en meent alles ook oprecht wat ze zegt. Ze is eerlijk en spontaan. Af en toe kan ze ook wel eens verlegen zijn, maar dat is elk meisje wel eens.
    Uiterlijk (Beschrijving+foto): Tess McGregor Tess is een meisje van 1,70 lang. Ze is slank, al vind ik ze zelf dat ze ietsje te dik is. Haar haar is lang en natuurlijk blond. Qua kleding is ze vooral lekker basic, gecombineerd met een strakke en nette stijl. Het liefst draagt ze haar eigen Vans. Ze heeft twee tattoages; één op der pols met de tekst: 'Invincible'. En in haar nek staat de zin: 'In that moment I swear; we were infinite.'
    Hobby's: Zingen en fotografie zijn toch wel haar grootste hobby's.
    Houd van: McDonalds en haar iPhone. Maar haar familie staat toch wel op nummer één.
    Houd niet van: Mensen die overdrijven.
    Familie: Moeder; Kate McGregor Stevens (39). Vader; Jack McGregor (44). Broertje; Thomas McGregor (8).
    Beste vriendin: Julia, Roxanne en Kimberly.
    Relatie met/Crush up: Vanaf het begin af aan was James Maslow in haar beeld, en is hij daarvan nooit weggegaan.
    Extra: Een jaar geleden is Tess gevraagd om haar fotos van een show van Secondhand Serenade in te sturen voor een tienerblad

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen