Seeheeee Cambridge hier.

ja ik was hier twee seconden geleden ook om een stom berichtje neer te zetten maar het boeit me niet want ik verveel me echt dood. ik heb nu 17,85 euro en ik voel me rijk jongeh. jaman ik ging net oppassen, 15 euro verdient alles. jamooi/ oooohshiitoooohshiittt me laptop is een klein beetje heel erg aan het uit elkaar vallen en dat is zo niet leuk. ER GING SERIEUS NET EEN MUG OP ME NEUS ZITTEN HOW RUDE. die mug leeft vanavond niet meer hoor ik zweer het je. FUUU WAAROM HEB JE GEEN LAPTOP EN BEN JE NIET LIKE EVENVEEL ONLINE ALS IK DAN WAREN WE NU AAN HET MSNEN EN GEZELLIG AAN HET DOEN. neehoor, in tegenstelling zit ik hier even een random berichtje naar je te sturen omdat ik geen fuck te doen heb. alles is stom nu op internet want het is langzaam. Deze zin staat pas een uur later op me beeldscherm als dat ik het typ ofso, serieus dit ding komt uit de prehistorie of however je dat ook schrijft.

ok maar jij en ik weten allebei dat ik dit alleen maar typ omdat je niet kan stoppen met lezen, ik heb je in mijn macht en dat weet ik. En ja, ik maak er misbruik van want dat is grappig. Waarschijnlijk heb je nu zo'n hele MINDFUCK zo van ; omygosh ik wil stoppen met lezen maar de letters zijn te sterk en ze nemen me over zo van DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Oooohmygod ik ben een beetje hyper en dat is irrtant want ik wil energy maar dan moet ik helemaal naar beneden lopen. even huilen hoor.

IK WIL EEN MINIKOELKAST dan ga ik echt even vrolijk worden echt serieus heel erg. Dan heb ik overal drank en cola en zooi erin enzo en dan hoef ik nooit meer naar beneden, gewoon even random eten erin gooien. Nee ok dat kan niet, dan heb ik ook een klein kastje nodig, zo'n kleine voorraadkast enzo lolool. Nja dan kom ik helemaal nooit meer beneden whahaha. Oke dat is niet waar ik kom best wel vaak beneden, als ik naar buiten ga en als ik koffie nodig heb weetjewel. Nja sws wel twee keer per dag als het niet minder is, oke nee dat was overdreven . MAAR JE BEGRIJPT ME TOCH WEL.

Lalalaalalalalaalllalalaa ik verveel me, en ik vraag me af of dit berichtding je hele pagina zal bedekken. I WILL NOT REST TILL THAT HAPPEN.

ohyeah klonk dat niet dramatisch. ik ga echt huilen als nu opeens google chrome stuk gaat, want dat betekend dat ik alles dan weer opnieuw moet typen. het geeft me de neiging om het nu te kopieeren. EN OMG HELL YES IK HEB EEN MUG DOODGEMEPT MET ME TAS. nja nog maar eentje te gaan en dan is heel me kamer lekker mugvrij en dan heb ik geen jeuk meer of last van muggebulten of last van slapeloosheid door die muggen.

OHYEAH MARC PRAAT TEGEN ME HIJ IS ZO AARDIG EN SCHATTIG. Nja ookal heeft hij best aparte ogen, maar dat is niet erg verder istie schattig hoor. OHMYGOSH HIJ ZEI DAT IK CUTE WAS . nja ik cam met hem weetjewel, en het is half donker. en ik heb me haar erg lelijk. en het is lief, en hij is ook lief. we gaan trouwen en krijgen honderd kinderen. nee dat was een grapje, ik weet niet eens waar hij woont enzo lolol. DALYK IS HET ME NIEUWE BUURMAN JONGEH. oeh dan word ik echt blij dan gaan we elke dag dikke chilling houden hoor jwt. oehoehoeh hij wilt me knuffelen is dat niet onwiiiijs schattig.

FUUU FUUU FUUUUUUUUUUUUUUU EVEN HUILEN OMYGOD HIJ WOONT IN OVERIJSSEL NEEJOH NEEJOH NEEJOH ME DROOM IS VERPEST ME LEVEN IS VOORBIJ.

Ik word echt even spontaan depressief hiervan, wat is dit man. THE LORD IS TESTING MEEE.

oke nu is hij niet schattig want hij heeft gedronken en hij praat over seks, jaleuk. nee, eigenlijk niet het is erg awkward whahaha. omg je moet zn hoofd even zien.

IK PROBEER EEN PRINTSCREEN TE MAKEN MAAR HET LUKT NIET FML FML FML.



Imen ik hou van je. Hee klinkt dat niet afgezaagd. Ja dat klopt, want je hoofd is weg. DIE HEB IK AFGEZAAGD.

But i'm serious, aiiiiloveyou (:

XOOXOXOXOXXOOXOXOXXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO



OOHJA IMEN VOORDAT JE OP DAT STOMME STINKENDE PRULLEBAKJE GAAT KLIKKEN DENK ERAAN HOEVEEL EMOTIE IK HIERIN HEB GEDAAN, MOCHT JE HET NIET IN JE PROFIEL WILLEN LINK HET DAN EVEN NAAR EEN BLOG WANT ANDERS GA IK JE ZO HARD LATEN STOEPETEN ALS WE GAAN MEETEN EN DAT MEEN IK IK DUW JE HOOFD ZO BAM OP DE STOEP EN DAN MOET JE HET LIKKEN. DAARNA GOOI IK JE IN DE SLOOT EN LAAT JE TONGZOENEN DOOR EEN EZEL. WIL JE DAT? DAN MOET JE VOORAL OP HET PRULLEBAKJE KLIKKEN. JA DE KEUZE IS AAN JOU

Reageer (3)

  • Felino

    ik lach om mijzelf ik was echt grappig :((((((

    1 decennium geleden
  • Felino

    eeh die zin was niet nederlands. jwt ik ben niet nederlands ick ben niggahh :$:$:$:$:$

    1 decennium geleden
  • Felino

    Shit, ik wilde je de geweldige smaak van stoep laten weten :C

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen