Laat mijn OC zich maar voorstellen; Joe Evans Adams of afgekort ook wel Joe. Ik ben een fanfiction schrijver en roleplay quiz ontwerper. Ik hoor de vraag al komen: is het met romantiek? Nee. Maar meer daarover in de onderstaande vraag en antwoord lijst. Lees dat even eerst voordat je van alles gaat vragen, dankjewel. Ik hou van humoristische stories of juist horror. Romantiek? Nee, liever niet, alhoewel het wel thuishoort in een goed verhaal. Mijn quizzen zijn vaak of heel random, of gebasseerd op anime. Ik schrijf daarbij songteksten en gedichten. Wil je meer over mij weten, kijk dan op mijn profiel.
Thank you for reading.


Q: Waarom is je gastenboek leeg?
A: Ik heb mezelf maar even voorgenomen om niet alles lui te laten staan, maar alleen om de speciale of lieve berichtjes erin te houden en de rest gelijk op te schonen.
Q: Please, ga verder met je RPQ! Please, please!
A: No.
Q: M-maar, maar, maar -
A: Kan je niet lezen, retard?
Q: Waarom ga je niet verder met 100 ways to get kicked out by Akatsuki or scream and run like f*cking hell!?
A: Omdat het verhaal nergens meer op sloeg en ik het haat om lovey-dovey stuff te schrijven. Daarbij, it doesn't make sense! Als jij je eeuwige liefde zou verklaren aan Uchiha Itachi, dan zou hij gelijk een kunai door je keel rammen. He is a fucking S-rank criminal! En als je per se een story soortgelijk wilt lezen; Nine Thou [AKATSUKI] komt het dichtst in de buurt.
Q: Wil je mijn story lezen/quiz maken?
A: I am sorry, maar dat bericht valt onder reclame. Ik rapporteer reclame en verwijder het meteen. Als je wilt dat ik of andere mensen je quiz maken of je story lezen, maak dan een topic of poll aan of zet het in de spotlight. Wat je nu doet is spam namelijk.
Q: Gaaf, dat idee! Ik maak ook zoiets!
A: Stop! Inspiratie uit andermans werk halen mag, maar kopiëren mag niet. Dat is plagiaat en dat is stelen. Wees origineel en bedenk zelf iets nieuwers, beters. No Copy Cats allowed here! Want als ik ergens een bloedhekel aan heb, zijn het Copy Cats.
Q: Hé, maar als je het online zet, dan mogen andere mensen het ook gebruiken. Dat kun je al verwachten.
A: Dat je werk online zet betekent dat je het met mensen wilt delen, het betekent niet dat je het zomaar mag overnemen of kopiëren. Online gelden nog steeds copyrights en die overtreed je als je geen toestemming hebt van de maker zelf.
Q: Hé, mag ik een voorstel doen voor een ship/fanfiction?
A: Nee. Ik bedenk liever mijn stories zelf. Sorry.
Q: Waarom heb je zo'n hekel aan Mary Sue OC en badguy canonXoc?
A: Omdat het nergens op slaat. Iemand kan niet zo perfect zijn, het zijn gewoon de meest slechtste, in elkaar gezette karakters ever. Daarbij support ik niet meer zo dat badguys worden gekoppeld aan OC's. Gewoonweg omdat dat ook eigenlijk geen sense maakt.
Q: Waar haal je je inspiratie dan vandaan?
A: Muziek, films, verleden, vrienden en mijn eigen imagination.
Q: Je gedichten zijn nogal schokkend. Schrijf je uit ervaring?
A: Ik denk dat het antwoord al in de story of het gedicht zelf ligt.
Q: Is het waar dat je rookt/gay bent?
A: Ja, en daar schaam ik me niet voor. Waarom zou ik het verbergen, het is soms beter dat mensen het weten, want dat bespaart me weer de nodige vragen.
Q: Are you a boy or a girl...?
A: I'll hand it over to your imagination.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen