Zo, dit is mijn allereerste blog berichtje (:
Vandaag was de tweede dag van mijn proefwerkweek. Oftewel, stressen, stressen en nog eens stressen. Eerlijk gezegd ben ik zelf meestal nog niet heeeeel erg gestressed, pas als het proefwerk bijna begint voel ik die zenuwen goed.
Vandaag had ik ook gelijk een schoolexamen scheikunde. Naast Grieks mijn slechste vak D: gelukkig heb ik een geweldige vriendin die mij een samenvatting wou lenen (: na heeeeel wat uren leren, leren, chocola eten, leren, leren, op quizlet zitten, en nog eens leren ging het uiteindelijk nog redelijk goed. Hoewel het niet een geweldig punt zal worden, heb ik het idee dat het beter ging dan tot nu toe al mijn andere scheikunde proefwerken. Dat is positief toch? (:
Zoals gewoonlijk zit ik nu weer mijn tijd te verdoen terwijl ik eigenlijk Nederlands en Wiskunde B moet leren. Ja, het leven van een scholier is zwaar.
Maar ach, nog een klein weekje klagen, steunen en zeuren en het is weer voorbij. En dan maar op een beetje goede punten hopen.
Ik ga een poging doen mijn hersenen weer aan te zetten en nog een paar uur te blokken. Of het gaat lukken is echter nog maar de vraag....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen