Omdat ik echt van mijn lezers houd, en omdat jullie reacties me altijd opvrolijken, wil ik iets terug doen!!
Julie mogen een rol gaan spelen in het verhaal! =D
Aangezien er veel gaat veranderen in de wereld van Sue, Rico en Amara komt er ook veel ruimte voor nieuwe personages en ik wil dat jullie die personages worden!

Laat hieronder een reactie achter met jou personage, beschrijf hierin de leeftijd van je personage (Onthoud, de uitbraak begon 17 jaar geleden, dus is het iemand die 17 of jonger is en niet beter weet? Of heeft deze persoon de uitbraak meegemaakt?), de persoonlijkheid en hoe deze persoon reageert op de Lichamen, én de manier waarop deze persoon ze bevecht (of vecht deze persoon helemaal niet en rent hij/zij weg, zoals Kay dat doet?).
Ik wil elk personage op een manier gaan verwerken in het verhaal en als het personage goed past bij mijn stijl, dan houd ik hem of haar misschien wel een poos als karakter!!

Dus even samengevat:

Leeftijd:
Persoonlijkheid:
Reactie op lichamen:
Manier van vechten/vluchten:

Heel veel plezier en succes! Volgende week laat ik meer weten over wie er mee gaan doen in mijn verhaal =D

Reageer (6)

  • Noita_

    Echt heel cool idee van je :)

    Leeftijd: 13

    Persoonlijkheid: Ze is heel erg slim maar word wel snel boos, ze heeft haar familie verloren en vecht dus ook voor hun. Is altijd stil en liever alleen maar wanneer het er op aankomt kan ze wel goed samenwerken. Ze is goed in strategieën en een grote dieren vriend.

    Reactie op lichamen: Bedenkt eerst wat het beste zal zijn.

    Manier van vechten/vluchten: Ze is erg snel, heel sterk en kan goed klimmen. Ze kent alle material arts en heeft twee messen, plus, ze kan van alles een wapen (pijl en boog, zwaard, speer) maken die ze ook altijd bij zich heeft. Doet alles om te overleven maar weet ook alles van planten (zoals geneeskrachtige). Ze heeft een kleine rugzak bij zich met verband en water (soms bewaart ze ook wapens erin) maar zoekt zelf ook gewoon voor voedsel.

    1 decennium geleden
  • amberkishatu

    Leeftijd:12

    Persoonlijkheid:Ze is heel slim kan goed vechten met een stok maar eigenlijk weet ze niet beter ze is beginnen met stokvechten toen ze 5 jaar was ze hoorde vannalles over slechte wezens lichamen enz.

    Reactie op lichamen:Ze denkt na en overweegt om te vechten of om te vluchten

    Manier van vechten/vluchten:Als ze vecht slaat ze meestal met en stok dus is ze een korteafstandvechter.Als langeafstandsvechter gooit ze met stenen.Als ze vlucht rent ze supersnel en zoekt naar een plaats om op te klimmen

    ps:naam mag je zelf verzinnen

    1 decennium geleden
  • Wynter

    LAWL. Als je óóit iemand nodig hebt, of gewoon omdat ik zo lief ben en geniale characters verzin, mag je de volgende ook gebruiken :'D plus, ik verveel me kapot, en ik heb teveel fantasie


    Leeftijd: 17

    Persoonlijkheid: Ze (meisje!) is erg .. schuchter. Niet alleen maar omdat ze heel jong was toen de Lichamen haar vader een van hen maakten, maar omdat ze van zichzelf al heel voorzichtig en nerveus is. Ze is bang, heel bang, bang om ook een van hen te worden of haar vader terug zien als Lichaam, want ze is ervan overtuigd dat hij haar achtervolgt en probeert de vermoorden. Meisje (naam mag je zelf verzinnen) heeft rare gewoontes als ze nerveus, bang of dodelijk stil is. Bijvoorbeeld als ze nerveus is bijt ze haar nagels kapot, tot op de bot kan je zeggen, en haar ogen schieten heen en weer, wellicht de gave om Lichamen op te sporen. Als ze bang is vouwt ze haar (zweterige) handen in elkaar en draait haar vingers zo, dat het knakt (kraakt, idk hoe ik het moet zeggen xd). Als ze een van haar stille momenten heeft, is ze ofc. dodelijk stil, en frummelt ze steeds aan haar haar, ze denkt vooral na over alle mogelijkheden hoe haar vader haar misschien kan vermoorden, en als er een tijd, een mooie tijd is na dit alles en ze het wel overleefd, want ze kan vechten als een luiaard (niet dus).

    Reactie op lichamen: Vlucht. No matter what. Ze vecht niet, kan ze niet, ze gebruikt geen pistolen of messen om zichzelf te beschermen. Ze is slap, zwak, en heeft de kracht van een kuikentje. Ondanks haar schijterige gedrag, is ze wel slim. Ze camoufleert haar geur door in de modder te rollen, in het water springen etc. Kortom: ze rent als de tiereliere als ze een Lichaam ziet.

    Manier van vechten/vluchten: Oh. Dat staat hier boven eigenlijk :'D Maar, aanvulling, ook al is ze in een grote groep, of kleine, met getalenteerde vechters en mannen met geweren, ze vlucht alsnog. Het is haast een gewoonte van haar geworden om te vluchten, en ze heeft er ook geen moeite mee om de mensen, "vrienden", achter te laten, omdat ergens in haar achterhoofd ze toch wel weet dat ze dood gaan, of zij gaat in ieder geval dood. Maar tot nu toe heeft ze alle aanvallen van Lichamen overleeft door te vluchten, en daar is ze dan ook de beste in.

    1 decennium geleden
  • Wynter

    Uiterlijk: Een jongen van veertien, met vuurrood haar en een bleke huid. Hij heeft donkerblauwe ogen en een beugel :3

    Persoonlijkheid: hij is ongelooflijk eigenwijs en betweterig, klaagt om alles, maar als het erop aan komt, helpt hij iedereen en zorgt dat iedereen (hopelijk..) het overleefd. Hij opent altijd zijn mond als er iets hem niet aanstaat en is niet bang om zijn vuisten te gebruiken. Doordat zijn moeder voor zijn ogen is vermoord (=één van de lichamen geworden) (plus, hij was nog klein en kon niet veel herinneren) en zijn vader met zijn driejarige zusje is weggevlucht (toen hij tien was, werden ze aangevallen en moest jongen wegvluchten en de vader + zusje ook), heeft jongen het doel voor ogen gesteld om zijn vader + zusje terug te vinden.

    Reactie op lichamen: als hij maar het idee krijgt dat iets of iemand vreemd gedraagt, heeft hij zijn mes al in aanslag. Hij is erg fanatiek als het gaat om Lichamen vermoorden.

    Manier van vechten/vluchten: Hij vecht, uiteraard, zonder te blikken of te blozen. Hoewel hij tussen de mensen als een irritant joch overkomt, vecht hij als de beste. Door slimme trucjes en vechttactieken doodt hij al gauw een paar lichamen d.m.v zijn twee pistolen en mes (voor aanvallen dichtbij). Als de situatie hopeloos blijkt te zijn, zorgt hij in ieder geval dat hij veilig is, en laat hij de zwakste vechters achter omdat hij denkt dat ze toch niet van nut zijn ( >> hij probeert de sterksten nog te redden om nog een fatsoenlijke vechtgroep te vormen)

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Leeftijd: 22

    Persoonlijkheid: Is niet bang om te sterven sinds haar ouders 4 jaar na de uitbraak stierven. Als ze pijn heeft laat ze het niet merken, en ze zou zichzelf opofferen voor vrienden.

    Reactie op lichamen: Valt ze aan, en zal niet stoppen met vechten tot de laatste dood is, of er een betere strategie is bedacht.

    Manier van vechten/vluchten: Ze vecht het liefst met zwaarden of zulk soort wapen, maar kan ook goed met pistolen, geweren, etc omgaan. Ze vecht heel hard, en zal alleen vluchten wanneer ze alleen is, en ze al weet dat ze zal verliezen en niemand er last van zal hebben.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen