HI ik ben Skylar maar vrienden noemen me Sky.
Ik dacht altijd ik ben niet echt een persoon om een blog bij tegaan houden, ik vergeet het toch weer.maar ik denk dat ik ben veranderd.mijn vrienden hebben me bedrogen en ik ben verliefd op een jongen die mij toch nooit ziet staan. in 1 zin MIJN LEVEN IS KLOTE.

nou laat ik maar gaan beginnen bij het begin. op Dinsdag heb ik altijd het 2e uur een tussenuur en dan ging ik normaal met mijn 2 vriendinnen zitten maar toen vroeg Eva of ik haar even wou helpen met engels dus ik zei Ok. ik zij niks tegen die andere 2 want ik dacht dat ze me gehoord hadden. ik had het fout. ik heb op me gemak Eva geholpen met engels en sinds die dag wordt ik genegeerd door mijn 2 vriendinnen met wie ik al bijna de hele middelbare school samen in 1klas heb gezeten.het is niet dat ik geen andere vrienden heb ofzo hoor maar ik dacht echt dat het vriendinnen voor het leven waren.BUT I'M HAPPY!!!!!(yeah)

die jongen die ik leuk vindt zit in mijn klas en heeft nog nooit een woord tegen we gesproken maar toch vindt ik hem super leuk.maar vindt ik hem alleen maar leuk omdat hij onbereikbaar is of ben ik echt verliefd op hem?? het leven is best moeilijk als je 15 bent en nog nauwelijks levenservaringen hebt. maar vanaf hier wordt alles beter!! Ik groei,ik bloei,ik leef

xoxo Sky

Reageer (1)

  • JohnSmith

    aloa!
    Ik ken je niet,
    maar dit blog lijkt me leuk! ik schrijf zelf ook een blog, dus als je een keer tijd over hebt...;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen