Arsenal. Voor sommigen gewoon een stom voetbalploegje, voor mij een deel van mijn leven.
Dat klinkt stom, I know, maar voetbalfans zullen het begrijpen.
Ik zal nooit mijn eerste Arsenal wedstrijd vergeten..

Eindelijk: we haddden het spandoek af! In grote witte letters op een rood doek stond er: ''WE ARE THE GUNNERS - ARSENAL.
Vanavond zou Ajax-Arsenal zijn en ik kon niet wachten!
Ik leende een shirt van mijn broertje en EINDELIJK gingen we opweg naar de Arena. We zaten op de eerste rij, zo goed als op het veld. De spelers warmden recht voor onze neus op! Jammer genoeg zaten we wel in het Ajax-vak. Ik dacht ze ons zouden vermoorden :') Uiteindelijk won Arsenal.


En dan die keer dat mn broertje en vader naar Arsenal gingen met een paar vrienden. Ik was op bezoek bij een vriendin van me, met mijn moeder die weer bevriend was met haar moeder, toen ik hooorde dat mijn vader en broertje een paar spelers hadden ontmoet! Ik zat echt gewoon te stuiteren op de stoel.

En toen.. toen mocht ik! We gingen naar Engeland, Londen. God wat hou ik van de stad! Niet alleen omdat Arsenal daar speelt, gewoon omdat het.. het is gewoon mijn stad als je begrijpt wat ik bedoel. (:
Het Emirates stadium was echt super gewoon. We zaten bovenin, en de sfeer.... je krijgt er gewoon kippenvel van! Arsenal won, het hele stadion ontplofte, en daarna gingen we natuurlijk die spelers ontmoeten. Die waren allemaal (nou ja degene die naar het hek kwamen) erg aardig, vooral Emmanuel Eboué. Hij heeft zeker een kwartier met ons gepraat (:

Na een paar keer was het dan eindelijk zover: ik mocht mijn favoriet Theo Walcott ontmoeten! Ik zweer het je, ik stond nog NOOIT zo te trillen op mijn benen. Hij was echt lief omg. 'C-c-c-c-can I have a picture?' stotterde ik. 'Of course love!' Echt hoor OMG hij noemde me 'love'. Ik ben gewoon nog NOOIT zo blij geweest :')


Omdat ik dus de spelers ontmoet als ik daar ben, zijn er natuurlijk ook spelers die niet komen, naar het hek. Daarom heb ik ook voor sommige spelers (Fabregas COUGH COUGH. Nasri COUGHCOUGH) een soort ''afgunst'', simpelweg omdat ze gewoon NOOIT komen. :/ Ik zal jullie niet allemaal met deze verhalen opzadelen, maar dan begrijpen jullie in ieder geval wel waarom ik sommigen niet heel erg mag ^^.

North London is RED.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen