gister had ik weer een 'domme dag' zoals ik het maar noem. de dagen waarom ik domme dingen met nog dommere dingen combineer. die heb ik eens in de zo veel tijd. net als de 'boos om de gevallen jas dag'

de boos om de gevallen jas dag heeft iedereen wel eens, je word overal boos om en bent die ene dag even niet uit te staan.

daar begon mijn dag mee, ik had me verslapen, en had een half uur om me klaar te maken voor mijn rijles. eenmaal na de rijles die ook echt een ramp was, had ik sigaretten gehaald. helemaal over de flos dat er drie bussen waren die zo voorbij reden en ik nog maar 15 minuten had om op school te komen maar de volgende bus zou er pas na een half uur zijn. ik had nog een halve white widow in mijn tas en heb die maar even gerookt om rustig te worden. eerste keer dat ik een white widow rookte, normaal heb ik haze, dat is iets zwaarder.

ineens was ik helemaal vrolijk. vreemd maar waar. ik stapte naar mijn gevoel, niet veel later op de bus en luisterde de beatles. halleluja! ik weet wat die hippies daar zo tof aan vinden, nuchter vond ik het goede muziek, onder invloed, prais the lord!

eenmaal op school kwam ik er achter, ik heb een toets. KUT! die toets toch gewoon gemaakt, helemaal verkloot en dus naar mijn docent toe gegaan. de man vroeg wat er was en ik had alles uit gelegt. wat een goeie vent zeg, ik mocht de toets over doen en hij hield het voor zich. nog even zitten trippen achter het naaimachine en eenmaal nuchter kwam ik om half 5 thuis. helemaal honger gezien ik al 3 uur een vreetkick had en er maar iet uit kwam.

ik ging wentel teefjes klaar maken. lekker aan het bakken met voor de verandering boter i.p.v olijf olie, gooi ik er een om en natuurlijk, KLETS! zo een klodder gloed heete boter op mijn fucking voorhoofd. ik voog het snel weg maar ja, verbrand is toch verbrand. toen ik had gegeten toch even kijken naar de ernst en natuurlijk, een open wond waar een blaar had moeten zitten. 2degraads verbrand. gezien ik dit eerder had mee gemaakt op mijn been met een schoeter uit laat wist ik, schoonmaken, koelen en met vet een pleister er op. helemaal schoon gemaakt, ijsblokje op mijn hoofd en daarna gedroogt, nog eens schoon gemaakt, vasaline erop en dan een pleister.

dat van het vet weet ik nog van mijn stage, als je een brandwond hebt, veel mee over je nek wrijven voor de natuurlijke vetten en dan zie je er helemaal niks meer van, gezien je buiten je armen niks in je nek kunt wrijven, is er dus vasaline, een mosterd gele pot met blauwe letters. werkt heel goed bij brand wonden.

ook is het natuurlijk belangrijk dat je langs de huisarts gaat met 1ste of 2de graads, zodra het derde graads word dan moet je naar de eerste hulp en met 2de graads word je daar soms ook naar door gestuurd.

nu loop ik dus wel met een enorme pleister op mijn hoofd, niet het leukste maar ja, beter dan een infectie.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen