Haay (again) ;d

Het is vreemd dat ik zo kort na elkaar twee keer schrijf... Maar ik denk dat ik de persoon achter mezelf heb gevonden (Oké, dat klinkt vreemd?) Ik denk dat ik gevonden heb wat ik wil doen met mijn leven!


Wat ik wil ;
Buiten de 100 dingen die ik wil doen vooraleer ik doodga, zou ik graag goede dingen doen voor anderen. Opkomen voorwat goed is, niet perse voor mij. Maar voor iedereen.. Voor de wereld. Startend met het project rond kony en dan... Wie weet?! Ik zou graag iets goed doen in mijn leven, zodat ik later trots kan zijn. De wereld een beetje verbeteren. Want iedereen weet dat dat met jezelf begint! Ik heb nu ook een beetje mijn karakter en stijl gevonden en misschien wel een doel in mijn leven.. Ik weet dat het leven niet altijd even gemakkelijk is. Maar al bij al is het mijne nog goed. Er zijn ergere dingen in de wereld als bijvoorbeeld om half 8 met de fiets naar school.. Denk maar aan de oorlogen overal, de busramp,... Daarom wil ik ook iets goed doen! Mij inzetten! En met mijn inspiratie's en steun van andere vind ik misschien ooit iets waardoor ik de wereld een stukje kan verbeteren! Want dat is wat ik wil doen!
-For your information ; Het kan goed zijn dat ik over 2 dagen weer totaal anders praat. Soms ben ik namelijk nogal overenthousiast over bepaalde dingen.

Reageer (1)

  • LoverFals10

    Ja, dat ben je xxxxx<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen