Ik lag in bed, werd opeens wakker en ik wist wat ik gedroomd had, iets heel geks: in het begin was ik Carly van ICarly, we maakten ruzie omdat iemand aanbelde, ik keek door het kiertje van de deur en zag dat het het gevaarlijke apparaat was en smeet de deur dicht.
toen vroegen Sam en Freddy waarom ik dat deed, ik zei omdat er een apparaat stond. Ze zeiden dat het niet gevaarlijk was dus deden de deur open.Ze namen het mee naar binnen en ik verstopte me achter de bank. Opeens begon het ons aan te vallen en wij vluchtten weg.
Ik zei zie je wel en we sprongen door een of ander raampje en belandden in een soort bad, dat van iemand was. diegene van wie het was kwam eraan en wij renden weg.We zwommen door en klommen over de rand heen aan de andere kant. Toen waren we opeens in een middeleeuw café en de vrouw die ons probeerde te achtervolgen was er ook.Toen ze ons zag boeide ze onze handen aan de muur en konden we niet weg. Opeens gleed ik uit de boeien en het apparaat was nergens te bekennen. Ik bevreed Feddy en Carly en was opeens Sam.We zagen het apparaat op ons afstormen en renden keihard weg. Opeens waren we bij ons nichtje voor het huis. Ik zei aan de kant, wegwezen! En ze bleven staan het apparaat reed ze omver en probeerde ons te vermoorden. Toen voelde ik (Sam dus) iets in mijn broekzak zitten, het was een spuitbus slagroom en ik spoot dat op het apparaat. toen ging het chrashen en was het "dood".

(en nu weer in de echte wereld, niet in dromenland)En toen moest ik niezen en werd ik wakker. ik wilde weer gaan liggen maar ik beet keihard op mijn lip omdat ik mijn hoofd stootte. het bloedde heel erg en nu deze dag zit er een vies korstje op.

Ik vond het een hele enge droom, deze droom heb ik al eens eerder gehad, maar dan ietsje anders, ik kan hem mij niet meer goed herinneren.

Reageer (2)

  • IkBenKarin

    ik kijk idd teveel iCarly

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    je kijkt te veel ICarly

    maar je hebt dat eerder gedroomt ja, toen nog op de basis-school....
    mooie tijd.... *sarcasme*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen