heb jij een spannend verhaal het liefst over one direction dan mag je hm hier plaatsen

ik wil GEEN justin bierber verhalen die lees ik toch niet zonde van je tijd :D

Reageer (11)

  • lUcOzAdE

    Hoi!

    Ik ben pas begonnen met een story gebaseerd op het boek/ de film 'Paper Towns' van John Green. 'Gebaseerd op' wil niet zeggen dat het letterlijk overgenomen is. Het is mijn inspiratiebron en zal dan dus ook delen van het boek bevatten, maar ook compleet afwijken op sommige vlakken.

    Het is een Zayn Malik fanfiction. Ik weet niet wat je van One Direction/Zayn Malik vindt, maar mocht je het niets vinden; in het verhaal bestaat One Direction niet en is Zayn ook niet beroemd. De andere jongens zullen slechts in één hoofdstuk voorkomen. Zayn komt alleen in het begin en eind voor, maar het verhaal zal wel om hem draaien. Ik gebruik eigenlijk alleen zijn naam en uiterlijk.

    Hier een korte samenvatting van het verhaal:

    Een jongen (Zayn) verdwijnt op mysterieuze wijze. Door middel van aanwijzingen die Zayn heeft achtergelaten, probeert de hoofdpersoon (Annabelle) hem te vinden. Zayn is altijd al zo mysterieus geweest en Annabelle heeft hem altijd al leuk gevonden, maar nooit het lef gehad daar iets mee te doen. Een paar weken voordat ze beiden zouden verhuizen uit hun oude buurt, worden ze toch erg close samen. In de nacht die ze samen doorbrengen, nemen ze wraak op de ex van Zayn. Annabelle krijgt de hoop weer terug dat ze dan toch ooit dichter bij elkaar zullen komen, want ze zijn zo verschillend als twee mensen kunnen zijn. De volgende ochtend is Zayn er echter niet, en door middel van verborgen aanwijzingen gaat Annabelle op zoek naar Zayn. In een lange zoektocht, waar geen eind aan lijkt te komen en de moed haar regelmatig in de schoenen zakt, leert ze zichzelf en Zayn steeds beter kennen.

    Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen!

    alvast heel erg bedankt.

    Groetjes,
    MALIK93/Femke


    8 jaar geleden
  • Ringwraith

    Het is geen 1D, maar ik zie dat deze blog al twee jaar oud is, dus misschien dat je inmiddels ook wel toe bent aan andere soorten verhalen. (:


    Nadat de vrome, vredelievende Maerwynn haar ouders aan de dood heeft moeten afstaan, staat haar lang vermiste broer opeens voor haar neus. Na al die jaren wil hij opeens de grote broer uithangen en vertrouwt hij haar zijn grootste geheim toe: hij is een zeerover.

    Hij neemt Maerwynn mee op avontuur, waar ze omringd wordt door mannen die alle mogelijke Godsgeboden overtreden. Tijdens haar reis komt ze angstaanjagende gevaren onder ogen, kost het haar de grootste moeite om haar onschuld te bewaren en verliest ze haar hart aan een man die niet bepaald godvrezend is… Lukt het haar om een weg te vinden tussen alle tegenstrijdige moralen of verliest ze zichzelf in een wereld van bloeddorst, hebzucht en wellust?

    9 jaar geleden
  • 280796

    Hee,
    Zou je misschien mijn story willen lezen?
    Songwriter || Ashton Irwin

    xoxo

    9 jaar geleden
  • sempere

    heey

    wij, MyFantasy & 1Dquizlet, schrijven een nieuwe story over one direction!

    http://www.quizlet.nl/stories/139931/half-a-heart--one-direction/

    zou je voor ons een kijkje willen nemen?
    Thnx!


    Xx, ons

    9 jaar geleden
  • Kjaensen

    Hiii,
    Zou je hier een kijkje willen nemen? ;3

    Enmity • Larry Stylinson

    Liefs, Licorne.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen