Aangezien het vandaag - 20 juni 2012 - Zoë's - aka MeeexX - verjaardag is, heb ik een extra hoofdstuk geschreven.
Zij stelt namelijk het Paige-personage voor in Before It Explodes, die dus een relatie met Niall heeft. Ik herinner me nog hoe erg ze verlangde naar het stuk waar Paige en Niall hun eerste kus deelden. Die kus heb ik dan wel geschreven, maar verder heb ik me er niet echt in verdiept. Mijn excuses hiervoor. Daarom heb ik dit vandaag geschreven voor jou, hoop dat je er blij mee bent (:

Hoofdstuk vind plaats na Hoofdstuk 16, deel 1.


Paige Pov.
Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik op het knopje van de lift drukte. Ik moest met Niall praten, zo snel mogelijk. Die kus in het ziekenhuis had me in de war gebracht. Ik vond hem leuk, dat was een feit. Maar wat dacht hij? Misschien kuste hij me gewoon in een opwelling, door zijn emoties over Zayn.
De lift opende zijn deuren en zenuwachtig stapte ik in en drukte op het juiste knopje. De lift schoot met een rotvaart omhoog. Nu vervloekte ik echt de snelheid, ik had nog tijd nodig om te denken. Helaas gingen de deuren alweer open en was het moment aangebroken: ik moest Niall onder ogen komen.

Hij stond me al in de deuropening op te wachten, met een kleine glimlach. Ik stapte de lift uit en stopte vlak voor Niall. “Hey,” verwelkomde hij me. “Hé,” begroette ik hem zacht terug. Hij stapte opzij. “Kom erin.”
We settelden ons op de bank, maar zaten zo ver mogelijk uit elkaar. “Wil je iets om te drinken?” vroeg hij plots, alsof het hem net ingevallen was. “Nee, dank je,” antwoordde ik hoofdschuddend. Kom op Paige, het was nu of nooit.
“Ik wil met je praten. Over die…” “Kus,” vulde hij mijn zin aan. Ik keek hem verbaasd aan en knikte toen. “Dat dacht ik al. Had ik dat niet mogen doen?” vroeg hij bezorgd. Ik schudde mijn hoofd. “Ik bedoel, jawel, maar… wat betekende het?” vroeg ik aarzelend. Hij haalde zijn schouders op. “Dat ik je leuk vind,” zei hij heel zacht, zodat ik het amper hoorde. “Je… je vindt me leuk?” stamelde ik. Hij keek me met blozende wangen aan. “Ja.”
Een brede glimlach verscheen op mijn gezicht, maar ik wist niet wat gezegd. “Als je nu liever hebt dat ik uit je buurt blijf, oké, maar…” ratelde hij. “Niall. Niall!” zei ik luid om hem te onderbreken. Hij keek me niet aan, maar bestudeerde het tapijt, alsof het er niet al weken lag. “Dat wil ik helemaal niet. Ik wil… ik wil jou. Ik bedoel, ik vind je ook leuk.” Ik raakte maar niet uit mijn woorden. De blosjes waren naderhand ook op mijn wangen verschenen. Bij Niall verscheen een grote glimlach.
“Dus je vindt het niet erg,” hij schoof op, zodat hij tegen me aanzat, “als ik dit doe?” Voor ik kon vragen wat hij bedoelde, had hij zijn lippen teder op de mijne gedrukt. Ik voelde hoe Niall glimlachte toen ik hem terugkuste. Al snel vonden onze tongen elkaar en speelden ze een passioneel liefdesspel. Dit moest wel het gelukkigste moment van mijn leven zijn.

Tot het onderbroken werd door Liam. Snel gingen we iets uit elkaar gaan zitten. “Oh, sorry! Zijn jullie… samen?” vroeg hij wenkbrauwophalend. “Zover waren we helemaal nog niet, eikel!” Liam kreeg een kussen naar zijn hoofd geworpen van Niall. Ik grinnikte. “Echt, sorry. Ik ben op mijn kamer als jullie mij nodig hebben, maar ik denk niet dat dat het geval zal zijn,” grijnsde hij. Hij liep snel naar zijn slaapkamer.
Ongemakkelijk schraapten we onze keel. Niall stond op en ging op de salontafel zitten, zodat hij recht tegenover me zat. Met zijn beide handen nam hij de mijne vast.
“Lieve, lieve Paige. Wil jij alsjeblieft mijn vriendinnetje zijn?” vroeg hij lief, nog steeds met blosjes. Ik glimlachte mijn tanden bloot.
“Niets liever.”

Happy birthday, sweetheart

Reageer (3)

  • Cutelisious

    Oeps overtreffen dit jaar xd xx

    1 decennium geleden
  • 1DLover1996

    Omg!! Dat is sooow lieeef!!

    ~xxx~

    1 decennium geleden
  • Cutelisious

    AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!
    JE BENT DE LIEFSTE, BEST VRIENDIN OOIT!!!!!!!
    Oe moet ik dit overtreffen volgend jaar? xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen