Dinsdag, 21 augustus 2012, 16:13, iets van Snow Patrol

Het is al weer een tijdje geleden...
Things didn't change. Ik worstel nog steeds met m'n gewicht. Valerie is al bijna 5 kilo kwijt en ik kom alleen maar aan. Anyway, ze zegt dat ze dik is blablabla wat dus niet is. Ze is HELEMAAAAAL niet dik en ik kan er niet tegen dat ze dat steeds zegt. Ze is groot en heeft gewoon zware botten, dat zegt ze zelf. Ik snap niet waarom ze vermagert, het is niet nodig. Ik daarentegen zou beter wel vermageren. Iedereen weet dat dat niet zal gebeuren.
Dit is trouwens geen schreeuw om aandacht. Voor iedereen die dat denkt/dacht, shame on you. Serieus, ik uit me hier gewoon, dat kan blijkbaar nergens meer. Society is fucked up. Ik haat het hier.
Anyway, ik ben weer eens verliefd. Tadam, no surprise. Jongens helpen me gewoon door m'n donkere dagen heen. Sommige weten hoeveel ze voor me betekenen.
Even over die jongen. Zijn naam is Sam en hij mag vereerd zijn hier genoemd te worden. Hij is een jaar jonger en ziet me niet echt staan. Anyway, we praten wel maar soms voel ik me zo opdringerig dat ik botter word. Ik heb geen idee wat hij over me denkt, buiten het feit dat hij me leuk vindt. Gewoon leuk. Nou ja, ik weet best veel over hem, maar hij niet over mij. Hij is nu op vakantie, it sucks. I love him and it's killing me. Serieus, ik heb al elke nacht over hem gedroomd dat ik heb kwijt raakte.
Verder is het bijna weer school en ik moet nog zo veel doen, gosh.

See ya, RIGHTHERE!

16:21, no song

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen