Hey. Sorry als je deze quiz wéér zo'n zeurverhaal vindt, maar ik wil even zeggen dat ik het echt vervelend vind dat mensen Perrie, Eleanor en Danielle haat gaan sturen. Ik bedoel, waarom doe je dat? Waar is dat voor nodig? En het is voor jezelf ook vervelend als mensen je haat gaan sturen vanwege jouw vriendje/vriendin. En al helemaal wanneer de halve wereld weet dat jij met een beroemd persoon hebt. Het wordt gewoon vervelend en Perrie, Eleanor en Danielle moeten zich heel geÏntimideerd voelen. Het lijkt me echt zo vervelend voor hun. Dus daarom vraag ik jullie, directioner of niet: Alsjeblieft stop met het sturen van haat naar deze meiden. Want ten eerste; je kent ze helemaal niet dus waarom zou je ze gaan haten. En ten tweede; wat hebben zij jou ooit aangedaan? Mensen zeggen; ze hebben mijn vriendjes ingepikt. En dan denk ik echt van; WHUT? Wanneer had jij verkering met Louis, Zayn en Liam? En stop met zeggen; hey, waar is pery (van pery het vogelbekdier van phineas and ferb), weet ik veel, vraag het Zayn. Dan denk ik echt van; WTF? heb jij niks beters te doen dan alleen maar deze onzin te sturen? Of ; Uhhll.. Perrie draagt echt véél te veel make-up. Wat gaat jou dat aan? Ze bepaalt toch lekker zelf hoe ze erbij loopt?


Sorry, maar wat ook vervelend wordt is als mensen de hele tijd tweeten/posten: Oh, ik heb eindelijk benen als Eleanor, nu wil Louis me misschien wel daten? Want nee, sorry, maar het is de harde realiteit. Hij zal je niet daten. En het is leuk om te dromen over Niall die met je uit gaat, of Harry die met je zoent, want ja, ik geef eerlijk toe, dat doe ik ook. Ik hoop ook dat Niall ooit naar Nederland/ Belgie komt en mij mee uit neemt. Maar ik weet dat dat niet gaat gebeuren. En sommige mensen gaan daar echt te ver in. Mensen gaan echt te ver in hun fantasie als ze zeggen dat ze hopen dat ze ooit verkracht of ontvoerd worden door One Direction. Want what the fuck? Waarom zou je willen dat iemand je ontvoerd? Okay, misschien omdat het One Direction is, maar dat moet je toch niet willen?





Maar bedankt voor het lezen, en ik hoop dat je er hetzelfde over denkt, want het stoort me best wel erg. En ik heb alleen maar heel veel respect voor Perrie, Eleanor en Danielle. En ik vind dat die haat nergens voor nodig is, want mij lijken het hartstikke aardige meisjes. Dus, denk misschien na voor je haat gaat sturen. Je kan het natuurlijk wel vinden, maar geef toe; dat voelt toch ook niet goed? Om iemand pijn te doen? Ik hoop dat je het begrijpt!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen