Iedereen heeft wel iets meegemaakt, of dingen waar je mee zit.
Ik ook. Ik heb genoeg meegemaakt om er een boek over te schrijven. Over mijn familie bijvoorbeeld.
Vaak wil ik wel vertellen over die dingen maar dan wel anoniem. Ik wil niet dat iedereen weet wat er speelt bij mij thuis, of de dingen die ik heb meegemaakt.
Velen willen dat niet en kroppen daarom alles op. Miscchien doe jij dat ook of ken je iemand die dat doet. Zodat je mensen er niet mee lastig valt. Ook al weet je dat je dat niet doet omdat die personen dat tegen je hebben gezegt, maar toch houd je dat gevoel.
Daarbij help ik ook graag andere mensen met hun problemen. Ik zet meestal mezelf op de tweede plaats en de mensen die mijn hulp nodig hebben op nummer 1.
Maar paar dagen geleden vond ik een site, waar je je verhaal kwijt kunt door anoniem te blijven. Maar je kunt ook iemand anders zijn verhaal lezen en hierop reageren.

Xxx Vivian

Klik hier voor de site!

Reageer (5)

  • Juillet

    Ik zal die site eens een keertje bekijken, ik ben benieuwd :]

    1 decennium geleden
  • xMassacrex

    Respect dat je dit in de spotlight hebt gezet, en vooral BEDANKT dat je dit in de spotlight hebt gezet. Het zal mij en een vriendin misschien wel goed doen om deze site eens uit te pluizen.

    Nogmaals; dankjewel. En sterkte met wat er bij jou thuis speelt.

    1 decennium geleden
  • Penseel

    Ik heb ook nogal al veel meegemaakt, dus ik ga ook eens een kijkje nemen op die site (: Echt mooi dat je dit in de spotlight hebt gezet!
    xx

    1 decennium geleden
  • Peppin

    Je moet niet altijd jezelf op de tweede plaats zetten, ik bedoel het is heel goed dat je mensen helpt maar daarom moet je jezelf niet wegcijferen of op de tweede plaats zetten, ik heb geen kritiek helemaal niet, vind het heel mooi dat er zo iets in de spotlight staat (: en ga zeker eens kijken op die site, heb ook nogal veel mee gemaakt ... (K)

    1 decennium geleden
  • feminist

    Mooi dat je zoiets in de spotlight zet.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen