Ken je dat gevoel wat je soms hebt als je naar liefdesliedjes luistert?
Zo'n gevoel van 'ik vraag mij af of iemand ooit zoveel van mij houden zal, of zulke lieve dingen tegen mij zeggen zal.'
Ik zit hier nu naar een van de cd's van Micheal Bublé te luisteren en heb natte wangen en schrijnende ogen van het huilen.
Hij zingt zulke lieve teksten..
Ik ben 15 en heb nog nooit een vriendje gehad, als ik het er met mensen op Quizlet over heb zeggen ze dat dat heel normaal is, maar al mijn vriendinnen hebben of vriendjes, of exen en daar praten ze het liefst de hele dag over.
Ik kan dan niets anders dan lachen en doen alsof ik erover mee kan praten, maar dat kan ik niet.
Één van mijn beste vrienden is een jongen, het is echt een echte schat en goudeerlijk.
Zo heeft hij mij dus ook verteld dat hij vroeger verliefd op mij was, toen we nog geen vrienden waren, maar dat hij het mij niet durfde te vertellen omdat ik altijd zo bot tegen jongens was.
Daarop reageerde ik natuurlijk geschokt. Ik deed nooit bewust lelijk tegen jongens, ik probeerde ze zelfs net zo te behandelen als mijn vriendinnen.
Blijkbaar is dat niet de goede aanpak.. -.-
Momenteel ben ik verliefd op een jongen, maar ik denk dat hij een hekel aan mij heeft. Hij negeert mij compleet, maar ik vind hem al bijna 2 jaar leuk.
Wat moet ik doen..?

Reageer (2)

  • Spotgaai

    Hey, troost je, je bent minder erg dan ik ben :]
    Je kan beter forever-alone zijn dan wat ik ben.

    1 decennium geleden
  • Bape

    If it makes you feel better. Ik ben achttien jaar, nooit gekust, nooit een vriendje gehad en nooit en ten nimmer een date gehad. Terwijl ik telkens de aandacht wel krijg van de jongens maar dan de foute. En dat forever alone gevoel heb ik elke dag al. En wat betreft de jongen. Get some balls en zeg het tegen hem. Je weet het maar nooit. Wie weet vind hij jou leuk, en of heeft hij geen hekel aan jou. Je krijgt er echt spijt van. Je weet eerlijk duurt het langst. Later krijg je er echt zo grote spijt van zovan 'Wat als' Ik zou het gewoon gedaan hebben.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen