Hmm eens even zien of ik het voor mekaar krijg om te bloggen. Ik weet niet waarover, maar het zal wel zijn over nieuwe ideeën voor stories, over mijn leven (maar das nooit veel, geen boeiend leven dusja), en over wat er in me opkomt (wat juist weer teveel is).

Om te beginnen zal ik even waarschuwen, als je dit wil lezen, bereid je dan voor op een hoop onzin. Ik zal niet elke dag die blog gaan bijhouden, maar ik ga wel proberen om regelmatig te updaten. Ik schrijf zoals ik praat, wat betekent dat ik snel achter elkaar doorga en van onderwerp naar onderwerp schiet. Ik heb namelijk de aandachtsspanne van een goudvis. Vandaar ook dat je op mijn profiel tot nu toe nog geen afgemaakt verhaal bent tegengekomen. Het verhaal waar ik nu mee bezig ben gaat hopelijk wel af komen maar je weet het maar nooit met goudvissen.

Oh ja voor ik het vergeet. Stel dat iemand dit leest, ga ik even meningen vragen. Wat als ik een story opstart, die niet bestaat uit 1 verhaal, maar uit allemaal losse verhalen, gebaseerd op de nummers van het One Direction album Take Me Home? Dus in elk hoofdstuk gebruik ik de tekst van een nummer van dat album, om daar een kort verhaal van te maken. Als mensen het leuk vinden doe ik het misschien ook nog wel met andere albums en misschien ook wel met andere artiesten (oeww) :)

Okee nu ga ik mijn verhaal verder schrijven, dan komt er mooi een hoofdstuk 12! Ik ga deze blog wel proberen een beetje bij te houden, nu hopen dat mensen hem gaan lezen. Dan nu, lees lees lees mijn prachtige verhaal Love At First Sight, want dat verdien ik! Nee grapje maar doe toch maar lezen want ik wil meer lezers :3

Love<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen