Dus ik was weer laat wakker, en ik slaap vreemd genoeg nog steeds redelijk veel... Waarschijnlijk nog door mijn hersenschudding...
Ik vind het echt vervelend worden al 3 weken heb ik hoofdpijn, wel al minder dan eerst maar dan nog, ik geraak er echt geïrriteerd door als ik eerlijk mag zijn...
Maarja maakt ook niet uit.

Ik heb nog steeds hetzelfde probleem met mijn vriendje. Ik heb hem er dus nog eens over aangesproken maar volgens mij begrijpt hij het echt niet ofzo... Maar ik wil het ook niet uitmaken want ik hou juist teveel van hem...
Hij heeft ook laten zien dat hij het meent want een meisje is smoorverliefd op hem, enja hij heeft er dus echt grofweg de spreekwoordelijke deur gewezen. En een vriendin van me ziet hem altijd op school en dat meisje blijft in de buurt maar mijn vriendje negeert haar gewoon! Ik ben echt zo blij :)

Ik heb ook bijna de hele dag met mijn ma gewinkeld (voor eten enzow) rond 14u vertrokken en pas rond 18u15 terug thuis!!! Maarja we zijn wel met 6 thuis!

Oh vanochtend was echt gewoon hilarisch om te zien, mijn 4 kippen stonden op een rijtje voor het raam (ik probeer ze tam te maken, ze eten al uit mijn handen!!!) enja ze waren aan het wachten tot ik ze te eten gaf. Was echt hilarisch! En het was ook nog koud, ergens heb ik wel medelijden met deze diertjes maar ik kan ze moeilijk binnen zetten!

Ik wil ook een liedje vanbuiten leren, maar ik twijfel welke... Guilt van Nero ft Alana OF Si Deus Me Relinquit van Iwasaki Taku (ik weet het is Latijn maar ik vind het zo mooi!) Ik kan alleen niet zo hoog zingen dus zal het dan wel mijn eigen versie worden. Maar tot ik eruit ben welke ik nu vanbuiten leer en eventueel als ik eindelijk het lef heb het op te nemen en op youtube te zetten... Maar tot nu toe durf ik gewoon nog niet...
Anyways dan zing ik nu maar Scars van Papa Roach :)

Ik heb ook redelijk wat spullen gekocht in de Action voor creaties van mij, ik moet alleen nog een spiegeltje ergens vinden... Dan kijken als ik gemaakt krijg... ik hoop van wel :)

Morgen zal ik dan maar leren en Black van Dirk Bracke lezen voor school, ik moet een nieuw slot schrijven en een scene van het boek in stripvorm zetten! (geen idee hoe ik dat ga gedaan krijgen maarja ik zal er maar gewoon in geloven denk ik zo) Gelukkig heb ik nog 3 groepgenoten (we moeten altijd in groepjes van 4 een boek lezen) maar ze zijn niet zo gemotiveerd als ik... ik lees volgens mij gewoon te graag... (mijn boekenkast is meer dan 2 meter hoog en ik kan de boeken in 2 rijen achtereen zetten... zegt al veel denk ik zo, niet?) Anyways, ik denk dat ik morgen ook maar eens het aquariumwater ververs, en de algen eruit haal, het begint redelijk groen te zien en ik zou niet willen dat het water begint te rotten!!!

Dan ga ik nu eens proberen als ik kan verderschrijven aan mijn verhalen... ik heb er echt al eeuwen niet meer aan geschreven!!! Ik schaam me echt dood!
Wish me luck!

See you tomorrow <3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen