Hallo mensen,
Sorry, dit is een frustratie-blog, dus als je geen zin hebt in gezeur en gemijmer zou ik niet verder lezen.
Waarschuwing: onbeschoft taalgebruik.

MIJN EX IS ZO'N LUL!
Serieus, ik heb het donderdag uitgemaakt omdat we niet bij elkaar passen; hij denkt like 5 niveaus lager en begrijpt nooit wat ik zeg en bedoel. Gisteren kwam hij bij mij langs om 'het uit te praten'. Nou, wat denk je? Die kwam een uur te laat en zo stoned als een garnaal.
Het ergste was dat ik symptomen herkende van andere mensen die ik ooit had gesproken.
Mijn ex deed me vanaf het begin al denken aan mijn eerste serieuze vriend, daarom wilde ik ook een relatie met hem aangaan; ik zag een tweede kans. Mijn eerste vriend zat vaak aan drugs en vertelde mij dat nooit. Na dat gesprek met mijn ex van gisterenavond weet ik ongeveer hoe vaak hij (mijn eerste vriend dus) stoned is geweest bij mij thuis. DIE EX IS DUS OOK EEN LUL!
En vanochtend vroeg ik aan mijn ex (meest recente) hoe het ging. Ik kreeg geen antwoord, dus vroeg ik of hij nog wist wat er gisteren was gebeurd. Hij zei 'soort van ja'.
Nou, prima, ik dacht dat hij wel spijt zou hebben ofzo, hij was niet bepaald aardig gisteren. Hij zat om alles te lachen en toen ik probeerde met hem te praten begon hij me te poken en te zeuren dat ik iets grappigs moest doen. Leuk, joh.
Even later stuurde hij me weer een sms'je: 'Wat is daar mis mee dan?' wijzend naar gisterenavond.
Dit was de druppel. Hij had geen spijt. Ja, jongen, dan hoef je ook niet meer terug te komen.
Dus ik had sarcastisch gereageerd met: 'Oh niks, als jij niet weet wat er mis is, is dat een denkfout van mij.'
Hij zei uiteraard dat hij er niks van begreep, ik zei 'Ja, sorry, ik ben sarcastisch bezig omdat het een lullige actie van je was om gisterenavond knetterstoned bij mij op de stoep te staan, en het spijt je niet eens. Het kan ook gewoon jouw logica zijn, maar dat gaat er bij mij in elk geval niet in.'
En toen, omdat ik wist dat hij ook dat niet zou begrijpen, voegde ik nog toe: 'In begrijpelijke taal: ik ben een beetje boos op je.'
Omdat ik heel slecht ben in boos zijn, zei ik serieus ook nog 'sorry.'
Daar heeft hij een uur over zitten lachen.

AAAAAAAAARRRRRRGGGGGGGGHHHHHHHH LUL!
Ik hoef hem écht niet meer te zien!

Ik moet wel zeggen dat woede beter aanvoelt dan verdriet.
Is hij toch nog ergens goed voor.


Sorry voor het taalgebruik.
xxx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen