Op deze blog plaats ik nieuws over glee dus nieuw liedjes wnnr de volegede alf komt en waar de nieuw alf over gaat! En dat soort dingen!

(H)

De nieuw alf kan je bekijken op www.tvshow7.com

de nieuw alf heet "Guilty Pleasures
Blaine Anderson (Darren Criss) en Sam Evans (Chord Overstreet) de overname van de glee club, terwijl Will Schuester (Matthew Morrison) is ziek, en hebben New Directions voeren hun muzikale guilty pleasures om de band tussen de leden te versterken. Blaine en Sam uit te voeren "Wake Me Up Before You Go-Go" als een demonstratie, en Sam later voert "Copacabana", gevolgd door Blaine, die presteert "Against All Odds". Sam merkt dat Blaine direct de song op hem, en Blaine geeft toe dat hij was verliefd op hem. Sam respecteert Blaine's gevoelens en ze bevestigen hun vriendschap.

Marley Rose (Melissa Benoist), Kitty Wilde (Becca Tobin), Bretagne Pierce (Heather Morris), Tina Cohen-Chang (Jenna Ushkowitz) en Wade "Unique" Adams (Alex Newell) uit te voeren "Wannabe" en Artie Abrams (Kevin McHale ) merkt hoe Kitty werd dichter bij New Directions. De meisjes later confronteren Jake Puckerman (Jacob Artiest) over het uitvoeren van een Chris Brown lied, en hoewel hij beweert dat zij een kunstenaar persoonlijk leven te onderscheiden van hun werk, hij akkoord gaat om te veranderen het lied en voert "My Prerogative".

In New York, Santana Lopez (Naya Rivera) keert terug naar het hok, en Brody Weston (Dean Geyer) beweegt uit na zijn gevecht met Finn Hudson (Cory Monteith). Santana onthult Rachel Berry (Lea Michele), dat Brody was een gigolo, en Rachel later confronteert Brody op NYADA wanneer zij een uitspraak te breken. Santana en Kurt Hummel (Chris Colfer) later het comfort Rachel, en zij zingen "Mamma Mia" samen, tegelijkertijd aan New Directions, die presteert het om te vieren het succes van de opdracht.

Nieuwe foto's plaats ik zo snel mogelijk

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen