Naam: Scarlett Penelope Durchville.
Leeftijd(17 t/m 20): Achttien, jarig op 17 Augustus.
Geslacht: Meisje.
Crew of Royal Academy of Dance: Royal Academy of Dance.
Stand(Alleen voor de crew, bv. Choreograaf, Leider.): -
Nationaliteit: Brits, Buckinghamshire.
Innerlijk: Scarlett is vooral de persoon die graag vrienden maakt en snel vrienden maakt, ze is een leider en zal niet snel anderen volgen. Ze is ook zeer bazig en weet wat ze wil. Ze kan zeer koppig zijn wanneer ze haar zin niet krijgt, ook al is het maar om een ijsje. Hiernaast kan ze best gemeen uit de hoek komen en is ze snel in de war, ze leert ook zeer snel en kan goed dingen onthouden, wat een voordeel is, ze is niet bang van aandacht en heeft dit dan ook graag, ze vindt het geweldig om met vrienden op een uitje te gaan. Haar angsten probeert ze van iedereen te verbergen, al is ze niet goed in verbergen en flapt ze al snel dingen uit, zoals, wat ze denkt over iemand, of hoe ze zich voelt, wat er gebeurd is, ze kan wel goed geheimen houden, want het is natuurlijk een geheim en dat mag niemand weten.
Uiterlijk(+foto):



Scarlett heeft diep bruine ogen, zo donker dat je van op een afstandje zou denken dat ze zwart zijn, ze heeft een glimlach die haar appelwangetjes doen uitkomen en een gezonde blos op haar wangen. Haar lange bruine haren draagt ze meestal opgestoken of in een vlecht, al vindt ze krullen ook wel eens leuk. Haar vaste make-up is, rode lippenstift en een streepje eyeliner. Ze heeft een slank postuur, met lange benen en een licht buikje.



Ze is ook niet bang om zonder make-up naar buiten te gaan, al moet ze wel een laagje mascara hebben, anders zitten we met problemen. Het liefste kleed ze zich in een makkelijk t-shirt en jeansbroek, of skinny, met een paar sneakers of hakken, als het maar samen past.



Achtergrond(Hoeft niet): Scarlett is opgegroeid in Buckinghamshire, een plaats in Engeland waar veel Miljonairs samenwonen, het is best groot en je vind er veel villa's en kastelen terug, niet alleen oude maar ook nieuwe huizen zijn er te vinden, zelf woont ze samen met haar ouders in een oude villa, net buiten een dorpje wat zich daar bevind, Buckinghamshire ligt op 71 kilometer afstand van Londen, wat ongeveer één uur rijden is. Scarletts ouders zijn beiden zakenmensen, ze zijn nooit thuis, waardoor Scarlett als kind en nu nog steeds vaak alleen is, vroeger had ze nog haar oudere broer, Willis, die nu zesentwintig is, hij ging op zijn achttiende naar de universiteit van Manchester, de tuinman, Juan, die een geheime relatie had met het kamermeisje, Cara, ze had een lerares die haar elke dag kwam lesgeven, en een kok met zijn knechten die elke dag het lekkerste eten voor haar zouden klaarmaken, ze beschouwde iedereen als haar familie, maar elke keer als haar ouders weg waren voelde ze zich alleen, verlaten, hierdoor is ze gaan dansen, er was een lege kamer in het huis die nooit gebruikt werd, hij is best groot en ze heeft haar vader gevraagd of ze er een dansstudio van mocht maken, hij heeft hiermee ingestemd en al snel stonden er spiegels tegen de muren en lag er een nieuwe laminaat vloer, met een barre aan de muur en een stereo tegen de spiegel aan. Ze was verzot op haar studio, en bracht er dagen en nachten in door, ze heeft zichzelf leren dansen, wat haar bezig hield als ze weer helemaal alleen zou zijn, ze heeft een studiebeurs gewonnen om naar de academie te kunnen gaan en heeft daar een nieuwe thuis gevonden, zelfs al heeft ze nu nieuwe vrienden en mensen die nooit weggaan, ze voelt zich nog altijd alleen.
Extra: Ze heeft vaak last van nachtmerries, hierdoor slaapt ze niet goed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen