De nieuwste hype: Twilight. Een stel vampieren, weerwolven en mensen en een liefdesdriehoek. Ze houdt van de een, maar meer van de ander.
Je kan er niet meer omheen. Je hoort en ziet het overal. De acteurs kunnen niet normaal over straat, fans staan dagen in de rij voor kaartjes voor de premiere.
En een hoop van de Twilightfans zijn tienermeisjes, tienermeisjes die een crush hebben gekregen op Edward Cullen of Jacob Black. Nu zullen jullie zeggen: 'Gewoon rare dromen die nooit zullen uitkomen.' terwijl ik juist zeg: 'Misschien kan het wel echt gebeuren.' Ik zal het even uitleggen.
De tienermeisjes zijn verliefd/hebben een crush op Edward Cullen en/of Jacob Black. Daar zit een reden achter.
In het geval van Edward Cullen zijn die meisjes verliefd op een jongen die zorgzaam is, echt verliefd en die je van je onzekerheden afhelpt. Zo iemand kan je vinden in de wereld en dat zal misschien ook gebeuren. Hij heet dan natuurlijk geen Edward Cullen -misschien wel, you never know- maar die meisjes zijn ook over het algemeen gevallen voor het karakter.
In het geval van Jacob Black zijn de meisjes verliefd op een jongen die je kan vertrouwen, die je niet met je problemen confronteert maar wel voor je klaar staat als je er over wilt praten en een jongen die zo wel je vriend als je geliefde kan zijn. Zo iemand kan je ook vinden in de wereld en dat zal misschien ook wel gebeuren. Hij heet dan geen Jacob Black -same, is mogelijk dat hij wel zo heet- maar het gaat om het karakter.
Op deze manier zijn ook de teams gevormd -qua jongens-, het type jongens waar meisjes voor vallen. Je hebt natuurlijk ook nog Team Zwitserland, dan is je type een beetje van beiden, of je hebt Team Carlisle, dan ben je op zoek naar iemand met wijsheid, zorgzaamheid en iemand die medeleven met je toont.
Dus iedereen kan wel haar Jacob Black vinden, haar Edward Cullen of misschien wel haar Carlisle Cullen.
Ik zou zeggen, volg je hart en je intuitie, dan merk je het vanzelf.

©Kim (Je vindt hem ook op mijn andere account, UnderTheSea)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen