Drop hier je reclame...
Ik lees vooral:

- One Direction
- 5 Seconds of summer
- smut
- paardjes :Y)


(Negeer vaak reclame tenzij het een goed verhaal is.)

Ps: Shit zoals Tokio Hotel, of Chineze dingen (weet nieteens Hoe je dat spel zo ongeïnteresseerd ben ik er in) or whatever, niet sturen want ik verwijder dat meteen

Reageer (36)

  • Zoldyck

    Verblind door liefde #MisleidendeTitel

    8 jaar geleden
  • Globe


    Genres: highschoolroman, romantiek, onbekende personen


    Ben is een gewone jongen in zijn laatste jaar high school. Tot nu toe beleeft hij de tijd van zijn leven. Samen met zijn beste vrienden Charlie en Victoria probeert hij er het beste van te maken en gaan ze af en toe lichtjes over de grens. Ben's leven ging tot nu toe vooral om zichzelf en zijn vrienden. In relaties is hij niet zo goed hoewel hij iedereen benijdt die hopeloos verliefd is. Achter zijn nochalance en roekeloosheid schuilt er diep vanbinnen ontelbaar veel liefde en affectie die wachten tot de dag om het aan iemand te geven.Wanneer Victoria aankondigt dat haar nichtje uit Perth, Schotland naar Northhampton zit hij in een lastig parket. Kiest hij voor zijn vrienden of besluit hij om het nieuwe, nog onbekende meisje een kans te geven. Victoria wil namelijk geen contact met haar totdat ze zeker weet dat haar nichtje geen complete loser is. Hoe kortzichtig dit ook mag lijken, het brengt Ben wel in een lastige tweestrijd. Wie is ze? Zal hij de juiste keuze maken? Is Victoria bereid om in te zien dat het belachelijk is hoe ze denkt? Staan zijn vrienden aan zijn kant? Is hun vriendschap wel wat hij dacht dat het was? Of is niets wat het lijkt?

    9 jaar geleden
  • Ringwraith

    Hee! Misschien dat je dit wat vindt. (:


    Nadat de vrome, vredelievende Maerwynn haar ouders aan de dood heeft moeten afstaan, staat haar lang vermiste broer opeens voor haar neus. Na al die jaren wil hij opeens de grote broer uithangen en vertrouwt hij haar zijn grootste geheim toe: hij is een zeerover.

    Hij neemt Maerwynn mee op avontuur, waar ze omringd wordt door mannen die alle mogelijke godsgeboden overtreden. Tijdens haar reis ontdekt ze veel van de wereld, kost het haar de grootste moeite om haar onschuld te bewaren en verliest ze haar hart aan een man die niet bepaald godvrezend is… Lukt het haar om een weg te vinden tussen alle tegenstrijdige moralen of verliest ze zichzelf in een wereld van bloeddorst, hebzucht en wellust?

    9 jaar geleden
  • Naird

    Friendzoned • Calum T. Hood

    Tja ik hoop dat je m gaat bekijken ((: X

    De beschrijving doet t dus niet vanwege de gebruikte codes dus eh ja die kan ik niet suren

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen