Ik zit nu in een rijdende auto opweg een bungalowpark in België. Het is moeilijk om wi-fi te krijgen maar gelukkig kan ik een Simkaart in mijn iPad plaatsen om toch internet te hebben.

De laatste tijd hebben we vaak gedag moeten zeggen tegen grote bekendheden. Michael Jackson, Amy Winehouse, Whitney Houston en nu Cory Monteith. Nou is hij niet zo bekend als de andere maar hij speelde wel in de bekende show Glee, dus misschien kennen jullie hem wel. Wat deze sterren wel allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze eenzaam dood zijn aangetroffen. Nog iets wat ze gemeen hebben is ook dat ze waarschijnlijk een overdosis hadden van een bepaald medicijn of drug. Cory Monteith heeft ook toegegeven dat hij al sinds jong af aan problemen had met de drugs en alcohol. Het is nog niet bekend waar aan hij overleden is, maar ze denken dat ook dit weer het geval is van een overdosis.

Glee wordt sinds 2010 uitgezonden door RTL 5. Monteith was het hoofdpersonage van de serie in de rol van scholier en footballspeler Finnen Hudson.

Monteith had een relatie met Glee-collega Lea Michele. Zij speelt Rachel Berry in de serie.

Wat ik me nu afvraag is hoe kan iemand, die zo succesvol is het spul wat je langzaam vermoord, het allerliefst willen?
Misschien begrijp ik het niet omdat ik niet verslaafd ben en dat ook nooit ben geweest. Daar ben ik blij om. Wat ik wel vaak op tv zie is dat mensen de drugs als een uitweg zien. Als je het om een of andere manier inneemt voel je je opeens ontzetten goed, je kan de hele wereld dan aan. Laten we het leven is vergelijken met een test. De test is op een gegeven moment zo moeilijk dat je bij iemand anders gaat afspieken. Zo kan je het eigenlijk zie. Het leven is even te moeilijk en te gaan 'cheaten' gebruik je de drugs om alles te vergeten. Dat je het een keer hebt gedaan, is erg maar je hebt de keus om er dan gewoon van af te blijven. Mensen doen dat niet en komen dan in de status dat de drugs de baas over hun is. Wat heeft zo'n leven dan nog voor zin als je er toch niet boven op wil komen?
Jullie hebben mijn mening gehoord, nu wil ik die van jullie eens horen.

Reageer (1)

  • IrishNialler

    Ik vind het wel raar maar als je echt in de shit zit snap ik best dat je dingen uittest om alles te verzachten. E ja als het te lang duurt dan ben je verslaafd. Ikzelf heb nog nooit gerookt of drugs gebruikt en dat houd ik gewoon zo. Mede door mijn astma is het voor mij makkelijker om niet te roken en als ik het niet wil doe ik het ook niet maar als je beïnvloedbaarder bent dan. Ja...

    Ik vind het echt balen dat Cory overleden is. Ook omdat hij en Lea over twee weken zou gaan trouwen, maar helaas kunnen we er niets meer aandoen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen