OVERZICHT VERHALEN GESCHREVEN DOOR twentyonepiIots (& CO - AUTEURS)




# Lopende verhalen.

YOGA GIRL | Calum Thomas Hood.
For the first time in many months, I wasn't afraid to admit that I walk this world alone and it felt great to be finally at ease with myself.

Toys R Us - Ziam in samenwerking met Bayro
The story in which the name "PET" gets a whole new meaning...


# Tijdelijk gepauzeerde verhalen of een tijd geleden geactiveerd.

Teenage Dirtbag ~ ft. One Direction in samenwerking met Aingeal | Geïnactiveerd.
Louis en Niall krijgen te maken met Taylor en Diana. Diana lijkt zich open te stellen voor de jongens na een zware en moeizame tijd totdat Taylor weer in het zicht komt. Vanaf dat moment klapt ze weer helemaal dicht en zet ze haar ijzersterk masker op. Weten ze het te doorbreken? Ontdekken ze waarom Taylor zoveel macht op haar kan uitoefenen?

Your love is like a tattoo | Zayn Javadd Malik. in samenwerking met MyScintilla | Geïnactiveerd.
Helena Grace, een meid dat naar het bekende Londen trok met haar gehandicapte broer Jonas. Omdat ze er financieel alleen voor staat, moet ze overwerken. Tot haar grote spijt wordt haar appartement onverwachts afgenomen door haar huisbazin aangezien ze de achterstallige huur nog niet kon betaald was. De enige echte Zayn Malik wist echter van niets maar stelt haar voor bij hem te verblijven totdat ze iets anders gevonden heeft. Hij probeert haar muren te breken maar Helena's hoofd staat alleen maar naar haar broer.

Dirty Picture # Late night talks | Harry Edward Styles. (16+) | Geïnactiveerd.
      Part two: Late night talks.
Elmo Styles, Harry's zoon, wil een kans krijgen als onbekende op de universiteit. Na jaren thuisschool gekregen te hebben, wil hij eindelijk vrij zijn en vertrekt hij met zijn beste vriend, Calum Hood, naar een appartementje om zo dagelijks naar zijn campus te gaan maar toch vrij te zijn. Na een tijdje vindt hij interesse bij een lieve meid, maar deze blijkt toch niet zo onschuldig te zijn dan hij werkelijk denkt.

Head vs. Heart | Niall James Horan.
      Vervolg op When everything falls apart | Niall James Horan. | Geïnactiveerd.
Als Niall eindelijk van zijn secundaire schooltijd af is en wil beginnen aan het volgende deel met zijn leven - samen met zijn allerbeste vriendin en rots in de branding - Annemarije. Alles gaat goed, totdat hij aankomt op zijn nieuwe school en hij Faith tegenkomt. Al zijn geheelde wonden scheurden in één simpele seconde weer open. Daarnaast is Niall ook af van zijn verleden, denkende aan het proces en de hatelijke opmerkingen, en dacht hij nog enkel maar de goede dingen te hebben kunnen behouden, maar niets is minder waar. Ook zijn moeder ziet hem liever komen dan gaan. Hoe gaat hij met zijn eigen gevoelens omgaan als hij niet eens wist dat hij ze kon hebben?

When two music bands collide | Larry Stylinson. | Geïnactiveerd wegens ontwikkeling naar een OP.
Louis en Harry nemen beiden deel met hun eigen band aan het nieuwe programma "Battle of bands" waarbij ze het tegen verschillende banden opnemen. Wat als ze zo in elkaar verstrikt geraken en ze bijna besluiten uit de wedstrijd te stappen zodat de andere kan winnen? Wat als de jaloezie teveel wordt en ze zelfs bedreigd worden uit hun eigen band gekickt te worden? Het wordt een strijd op en naast de arena.


# Afgeronde verhalen.

Rent a family | Zarry Stalik.
Zayn wilde een broertje voor zijn verjaardag en aangezien zijn moeder geen kinderen meer kan krijgen, huren ze inderdaad een broertje. Later als ze doorhebben dat het klikt, kopen ze Harry. Het klikt niet alleen, ze worden ook verliefd op elkaar en zullen samen élke uitdaging aangaan.

My only friend became a star • Rising star | Niall James Horan.
      Part One: My only friend became a star.
Niall Horan, een straatjongen en Judith Carter, een meisje dat op een kostschool zit, worden verliefd. Niall en Judith kennen elkaar al jaren maar hebben nog nooit een woord met elkaar uitgewisseld. Ze vinden steun en liefde bij elkaar, totdat Niall opeens verdwijnt.
      Part Two: Rising star.
Niall verdween voor zijn carrière. Ook Judith gaat door met haar leven en start een kunstgalerij met haar beste vriendin Lux in Australië. Daar wordt ze gesteund door Yasmine, Louis en Timo. Ricardo zal het hart van Judith veroveren maar beiden moeten elkaar laten gaan als Judith onverwachts weer naar Engeland moet.

A walk to remember | Lirry Stayne.
Harry en Liam zijn in het begin als water en vuur. Uiteindelijk krijgen ze respect voor elkaar en gebeurd er iets onverwachts waardoor ze niet meer zonder elkaar kunnen. Beiden hebben ze hun problemen maar vinden steeds steun bij elkaar. Hun vriendschap wordt afgekeurd, dramatische dingen gebeuren waardoor de moedige Harry bijna zijn leven laat voor wat het is.

Dirty Picture # Late night talks | Harry Edward Styles. (16+)
      Part one: Dirty Picture.
Op een heel mysterieuze wijze leert Harry Styles Bianca Rivers kennen. Samen vinden ze op een aparte manier hoe ze elkaar kunnen blijven ontmoeten zonder dat iemand erachter zou vragen. Spelletjes zoals sexting maken hen helemaal gek maar vinden steeds hun weg weer naar elkaar toe. Uiteindelijk blijkt hét tieneridool eeuwig vast te hangen aan zijn huidige verliefdheid door een tienerzwangerschap, ziet hij dit zitten of dumpt hij haar?
      Part two: Late night talks. | Gepauzeerd en geïnactiveerd voor onbepaalde tijd.

Just a cold | Larry Stylinson. (16+)
Harry, een doodsimpele jongen die in zijn laatste jaar secundaire school zit, wordt door zijn moeder gedwongen naar de dokter te gaan aangezien zijn examenperiode eraan zit te komen en hij dagenlang liep te kuchen. Daar aangekomen wordt hij meteen betoverd door dokter Tomlinson en tot zijn verbazing is de interesse wederzijds dat op een heel aparte manier getoond wordt.

Christmas Crash - Larry Stylinson. in samenwerking met SeIcouth
Louis heeft met zijn familie nog nooit feestdagen gevierd, dus ook geen kerstmis. De cadeautjes onder de kerstboom, het gelach, de warme chocolademelk en de zekere gezelligheid heeft hij jarenlang gemist. Wat nou als het lot een handje helpt? Louis krijgt een ongeluk tegen de boom. Met hemzelf is er niets aan de hand, maar de auto is niet meer bruikbaar. Gelukkig is de reddende held dichtbij. Twee dagen lang zal Louis bij Harry mogen logeren. Twee dagen om Louis de beste kerst van zijn leven te geven, totdat zijn auto gemaakt is en hij weer terug naar Doncaster gaat.

Gay Pride | Nouis Horanson. in samenwerking met kimsky
Wat als je al vier jaren samenwoont en elkaar duidelijk nog niet kent? Ken je jezelf wel? Onderlinge relaties worden intenser maar door enkel en alleen één gebeurtenis wordt alles duidelijk: de Gay Parade waar Louis aan deelneemt. Hoe reageren de jongens en de fans? Het management? Maar de belangrijkste vraag is: hoe reageert Louis zelf als hij Niall er ziet opdagen om hem aan te moedigen?

When everything falls apart | Niall James Horan.
Niall Horan, de grootste pestkop van de middelbare school, wordt uitgedaagd door zijn beste vrienden Louis en Zayn. De opdracht houdt in dat Niall de nieuwe leerkracht, mevrouw Virgo, in zijn bed moet krijgen vóór het galabal. Zijn nieuwe docente, de uitdagende, dubbelzinnige maar steeds braaf geklede vrouw, gaat tot zijn verbazing erop in waardoor hij denkt dat het gemakkelijk verdiend is. Samen beleven ze een wilde tijd maar Niall wilt na een tijd stoppen omdat ze steeds meer van hem begint te vragen en elke keer met zwaardere straffen dreigt. Vanaf Niall zegt dat het genoeg is, lapt ze een proces aan zijn been voor seksuele intimidatie. Zijn macht en aantal vrienden daalt per seconde, zal de pestkop eindelijk een toontje lager zingen?

Soccer and scars | Lilo Paynlinson.
Liam heeft een moeilijk leven waarvan niemand iets af weet buiten zijn bloedeigen familie die hem behandelen als stront. Uiteindelijk, na veel geluk en angst, opent hij zich voor Louis die zijn liefde met veel plezier beantwoordt. De liefde duurt niet heel erg lang vanaf zijn vader ontdekt hoe intens hij samen is met Louis.

Generation Cryo | Ziam Palik. in samenwerking met Phosphene
Het begon allemaal bij Louis William Tomlinson, een jongen die uit een doorsnee gezin kwam maar één ding klopte niet helemaal: zijn vader was niet zijn biologische vader, ondanks dat Louis hem zo wel beschouwde. Het feit dat zijn vader Pakistaans was en hij geen enkel gelijk teken vertoonde, begon na een tijdje te wringen. Zijn ouders praatten met hen, zeker toen Zayn geboren werd en hij wél dezelfde lichtgetinte huidskleur had. Daarom ging Louis op zoek, op zoek naar zijn biologische vader om een deel van zijn eigen gedachtegang en gedraging te ontdekken. Waarom was hij zo open en Zayn meer ingetogen? Waar had hij zijn felblauwe ogen vandaan gekregen? Wie had het recht gekregen hem af te staan aan een onbekende - maar hele warme en beminde - familie? Zayn, zijn halfbroer en tevens beste vriend, en Louis zelf gaan samen op zoek naar de rest van hun familie.

Illusion | Zayn Javaadd Malik.
Temperance Wilson, een leuke, ambitieuze meid die een kleine rol heeft weten te bemachtigen in een film waardoor ze naar de première mag gaan. Niet wetende naast wie ze plaats mag nemen, wordt ze aangenaam verrast als ze ziet wie er haar vergezeld tijdens de film. Ze heeft geen idee waar het toe leidt eens de knappe zanger haar uitnodigt om nog iets te gaan consumeren en ze de volgende dag uitgeteld naast hem aan het ronken is. Ze had geen idee hoe gemeen de realiteit in haar weg zou staan. Ze eindigt in bed met Zayn Malik maar heeft geen enkel idee dat de knapste man op aarde, ook wel de grootste klootzak kan zijn.

Skiing | Ziam Palik.
Twee jongens kruisen elkaars pad op skivakantie. Zayn haat skiën. Hij kan het absoluut niet, hij valt elke drie meter totdat zijn moeder hem bijna verplicht op lessen te gaan met zijn jongste zusje Safaa. De jongen ziet dit absoluut niet zitten totdat hij zijn skitrainer leert kennen. De jongens beleven een hels maar kort liefdesverhaal tijdens de winter - overwint de liefde het?

Glasses and graffiti | Narry Storan.
Bad boy Niall Horan, die al van het collegeleven mag proeven, zal er nog steeds voor zorgen dat niemand Harry, gekend als de nerd van de secundaire school, nog zal uitlachen, vernederen of pijnigen. Hij zal er altijd eigenhandig een stokje voor steken of de pestkoppen een lesje leren. Misschien gaat hij de laatste keer net iets te ver en belandt hij de gevangenis in...

Sleeping with the enemy | Ziall Moran.
Zayn M. is momenteel één van de grootste modellen die ter wereld mag rondreizen met de meest spectaculaire shows. Zijn fuckbuddy Niall H. heeft er op zich geen probleem mee want zolang hij zijn zaad kan lozen door Zayn, is er niets aan de hand. Zayn weet hem telkens zo te bespelen dat Niall altijd achter zijn gat zal blijven aanlopen, totdat hij Niall laat vallen als een baksteen eens hij iemand anders en beters tegenkomt. Niall kan niet niet verkroppen en gaat een avondje uit met Harry, totdat Zayn hen de volgende dag betrapt en Niall dwingt te kiezen tussen Harry en zichzelf.

Dear future husband | Niam Horayne.
Een verhaal vol brieven van Niall over en voor Liam doorheen hun hele levensloop samen.

Stockholm Syndrome - Ziam Mayne in samenwerking met Ludovici
When a thief and a prince meet, their story begins.

Hou me warm.
Een platonische liefde tussen twee vreemden die elkaar toevallig tegenkomen. Een meid die haar jong onder haar vleugels neemt, beseft dat ook zij met frustraties en bedenkingen rondloopt. Deze delen ze, met elkaar, samen vormen ze een front tegen de buitenwereld voor de winter.

Let's pretend it's love | Ziam Palik. in samenwerking met Tragically
Wat als je zo graag van je vriendin af wil, dat je geneigd bent met je beste vriend een leugentje om bestwil te beginnen dat uitdraait tot een diepe en onoverwinnelijke liefde?

Badboys & Cars - Ziam in samenwerking met Bayro
That moment Liam's car breaks down, and it changes his entire world.

Reageer (1)

  • Niallerslove

    Heel erg tof dat je dit zo allemaal op een rijtje hebt! Zou ik ook eens moeten doen. Heel fijn, helder overzicht!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen