Hey, ik heb besloten een blog te maken over hoe mijn dagen in het 'oooc' gaan zijn.
Een 'oooc' is een onthaal, opvoeding en orietatie centrum. dacht ik, ik ben vandaag naar de jeugdrechtbank geweest en ze hebben besloten dat ik woensdag om 11u naar daar moet. Het is een soort internaat. Ik heb vandaag mijn intick gesprek gehad en het zag me er well leuk uit. Er is nog een meisje van 14 -een paar maanden ouder dan mij- Ik ken haar naam niet en heb haar ook nog niet gezien maar ik hoop dat het klikt. Er kunnen maar maximaal 7personen zijn, jongens en meisjes in tottaal, nu zijn we in het totaal nog maar met twee. Erges ziet het er me well leuk uit maar woensdg komt mijn 'bijna' vriendje terug van chiro. en ik ben net terug va 3weken kroatie en heb hem nog steeds niet gezien. Ik zal ongeveer twee maanden in het oooc zitten, ik mag de eerste week geen bezoek ontvangen vanaf de tweede week well. Hij zij dat hij dan op bezoek kwam. Ik heb niet veels interessant te schrijven dus zal ik me maar een voorstellen.


Ik ben Rebecca.
Ik ben 13, wordt op 12october 14 c:
Ik moet naar ene oooc omdat ik een moeilijk leven heb, mijn vader stierf op mijn 7e, mijn moeder was een tienermoeder en heeft nooit voor me gezorg dus ben ik geplaatst bij mijn oma, door alle stres ben ik dit vorig jaar in eind october begonne met roken en drugs gebruik (wiet)
Ja ik weet het, ik ben jong. Ik zou mezelf niet omschrijven als een junk. Ik rook niet elke dag, soms een paar dagen na elkaar, maar niet tot ik hevig aan trippen ben, maar gewoon dat ik in de chillfase zit.
Ik ben ontmaagd geweest op mijn 12e en zat toen in het 1e middelbaar, ik ben zwaar gepest geweest, en ik begon met snijden, ik ben sinds kort gestopt door Robby -de jongen dat bijna mijn vriendje is-
Ik weet dat ik fouten heb gemaakt, maar mensen blijven ermee doorgaan, zelf na een jaar.


Oke dit was een beetje over mezelf. Over twee dagen moet ik naar het oooc. Ik ga vanaf nu elke dag een blog bericht maken.
wish me luck! xoxo



Becca Amare

Reageer (1)

  • ColdWater

    Hoi Rebecca,

    Ik ga proberen om je blogs bij te houden. Zo te lezen heb je het niet makkelijk gehad en heb je dat nog steeds niet. Het snijden ken ik, dat heb ik vroeger ook gedaan. Het is een strijd met mezelf die ik nog steeds wekelijks heb, maar het wordt minder, geloof me. Op dit moment heb ik ook weer een slecht moment, maar in plaats van het te ontvluchten accepteer ik het en ga ik er over na denken. Ik ben nu 19, dus er is een behoorlijke tijd overheen gegaan voordat ik dat kon.

    Keep holding on. Je komt er echt wel. Zoals ik je lees ben je een sterke meid.

    Groetjes,

    ColdWater

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen