Ja, dat dus. Groeten vanuit Fransozenland. Frankrijk, La France, France, het land van de stinkende kaas, stinkende weilanden vol met koeienstront en bijbehorende stinkende boeren. Het land van 2 weken lang 30 graden en elke dag zon, het land van wegen die toch net te smal zijn voor twee auto's, de ene tegenligger zijnde, en het land van de lekkere wijn, die ik toch niet heb kunnen vinden deze vakantie. Inmiddels zit ik hier al 2 weken en na een weekend Parijs en 13 dagen hier begin ik me echt zwaar te vervelen. En ja, ik heb ook al bijna 20 dagen niet geblog'd en jullie, mijn trouwe lezers (waarvan ik er zover ik weet geen één heb), moesten mijn langgerekte lulverhalen wel hebben gemist.

Één van de positieve bijwerkingen van verveling, en misschien wel de énige positieve, is motivatie. Ik ben ineens ontzettend gemotiveerd om vanalles te doen als ik terug ben. Mijn pathetisch kleine schoenenverzameling uitbreiden, nieuwe kleren kopen, riemen zoeken, goed leren voor school, trainen, joggen, gitaar leren spelen, het pianospelen weer oppakken, vroeg opstaan, mijn huid goed verzorgen, noem het maar op. Het grote nadeel van motivatie is dat die bij mij vaak snel weer verdwijnt zodra ik terug ben in Nederland. Dan heb ik in een keer zoveel te doen, dat ik besluit gewoon helemaal niks te doen.

En ja, dan heb je S. natuurlijk nog. Als ik iemand mis, dan ga ik compleet onnozele, nutteloze verhalen aan iemand vertellen, en blijf ik praten, gewoonweg omdat ik iemand wil spreken. Dat is voor S. verschrikkelijk irritant en ik doe zo erg m'n best het in te houden, want ik merk gewoon dat hij het vervelend vindt. Maar aan de andere kant: ik mis hem gewoon. En ik begin altijd het gesprek, hij nooit, hij reageert uren later, of besluit gewoon lekker droog te gaan doen. En ik snap het niet. Is dat nou een typisch 'jongens-iets' of is het een hint? Zo van: ik moet je niet meer. En ik wil gewoon weten wat hij wilt. Natuurlijk hoor ik het liefst dat hij mij wilt etc etc. Maar een nee is nog beter dan onduidelijkheid.

Zeg me wat je wil dan, staren word ik stil van..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen